Czy bierzecie samochody w rozliczeniu?
Gdybym się np zdecydował moją 159 zamienić na Brerę?
W ogóle sprowadzacie Brery? Mało tego jest na rynku.
Nie mówię, że teraz ale noszę się z takim zamiarem w przyszłości.
Czy bierzecie samochody w rozliczeniu?
Gdybym się np zdecydował moją 159 zamienić na Brerę?
W ogóle sprowadzacie Brery? Mało tego jest na rynku.
Nie mówię, że teraz ale noszę się z takim zamiarem w przyszłości.
Poza tym, można liczyć na bardzo dobry kontakt, w tydzień (o ile dobrze pamiętam) podesłałeś mi kilka bardzo ciekawych ofert. Dodatkowo, zwróciłeś moją uwagę na kolor o którym nie myślałem, a muszę przyznać, że odkąd go zobaczyłem to bym nie wrócił do tego co chciałem wcześniej
Btw, autko nadal sprawuje się świetnie, zero problemów i kupa radochy.
Dzięki![]()
A to bardzo dobrze, że zmieniliście tą zasadę, bo kiedy jakiś czas o to pytałem to nie było w ogóle mowy, jak to sobie wyobrażam itp. A okazji cenowej nie szukałem tylko V6tki , wiedząc o akcyzie, cenach w DE itd. gotów byłem naprawdę więcej zapłacić za ładny egz.
No ale nie, my tylko diesle, nie na zamówienie i kropka.
Ile już na konkretne zamówienie Alf sprowadziliście ?
Kolego sprecyzujmy jedną sprawe
Ja sprowadzam na zamówienie, ale auto musi być w dieslu i kropka taki mam charakter pracy jak juz pisałem znam Sie na tych silnikach i tylko takie zamówienie przyjmuje
Padło pytanie czy można zamówić auto?napisałem, że tak, ale nie było mowy, że w benzynie wcześniej też pisałem, że obecna GTA jest ostatnim autem w benzynie, które mam.
jeśli chodzi o ilość sprowadzonych aut na zamówienie-tak naprawdę nie wiem, jakie to ma znaczenie ktoś chce coś innego niż mam przychodzi do mnie składa zamówienie wpłaca zaliczkę i czeka dzieje się to min raz w miesiącu było by częściej, ale po zadaniu klientowi kilku pytań początkowych kończy się współpraca po usłyszeniu ceny końcowej, której klient wymaga(np alfa 156 ful wersja rok 2005 do 20000)i dlatego wcześniej nie bawiłem się w takie tematy, ludzie myślą ża auta w Niemczech rosną na drzewach albo, że Niemcy są tak bogaci, że rozdają auta.
Do kolegi, który pytał o zamianę auta-od 8 lat jak prowadzę moją działalność zdarzyło się to tylko 1 raz!!! ponieważ żadne auto nigdy nie spełniało mojej normy wizualnej i mojego miernika lakieru, dlatego odstąpiłem od tego całkowicie(robie tylko wyjątek jak ktoś przywozi mi auto, które kupił ode mnie i przez czas , w którym go użytkował nie miał wypadku i auto wygląda tak jak je sprzedałem)
---------- Post dodany o godzinie 01:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:52 ----------
cieszy mnie to bardzo
pzdr serdecznie
Ostatnio edytowane przez superalfa.pl ; 05-02-2010 o 00:55
No proszę, warto doczytać temat do konca.
Gdy tata będzie kupował 159 w dieslu to na pewno zainteresuje się ofertą z superalfa.pl![]()
Witam wszystkich posiadaczy tych pięknych samochodów rejestrując się na forum miałem nadzieje że znajdę jakiś temat o Super-Alfa Częstochowa bo przeglądając oferty sprzedaży ograniczyłem się tylko do tego komisu .Uważam że mają najlepszą ofertę na rynku Samochody które nie miały styczności z naszymi drogami dobrze wyposażone no i silnik diesla i całe szczęście że doczytałem temat do końca bo na początku byłem trochę załamany oczywiście jak Alfa to od Roberta Ps.na pewno się zgłoszę po moją do Częstochowy pozdrowienia dla Roberta od Roberta
Dwie czarne Alfy ,jedna 166 2,4 r.2002 , druga czarna GT z 2005 roku , które odjechały z Częstochowy do Wa-wy dają mojemu koledze i jego synowi nadal dużo satysfakcji .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Dołożę dwa słowa od siebie. Z racji że powoli robię przymiarkę do zamiany mojej 166 na wersje po lifcie postanowiłem zadzwonić do Superalfa.pl. Jestem pozytywnie zaskoczony uprzejmością mojego rozmówcy - podejrzewam że Pana Roberta. Wydaje się być naprawdę facetem z którym można się dogadać. Ale cóż, pomyślałem że handlarz - gadane ma, trzeba go sprawdzić. Przeczytałem cały post no i dochodzę do wniosku że pierwsze i mam nadzieję ostatnie kroki przy zmianie auta będą skierowane do Częstochowy. Szczególnie że jak zauważyłem Ayem swoją GT znalazł też tam - a często to autko na spotach widuję i tego egzemplarza zazdroszczę. Gdyby jeszcze wprowadzić jakąś małą promocją dla alfaholików...Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Golab ; 28-07-2010 o 14:10
Wydaje sie, ze autor tego wątku powinien zwrocic sie do moderatora z wnioskiem o zmiane tytulu...
"...Alfa 159, the fact that you're breathing doesn't mean you're alive..."
BMW G01 LCI M40i 360PS/AR Stelvio 2,0 Multiair 200PS (2019-...)/Lexus IS200t 245PS (2016-2019) / AR 159 Sedan 2,0JTDM 170PS @206PS/420Nm Nero Carbonio (2011-2016) / AR 156 Sedan 2,4JTD CF3 140PS Nero fuoco (2008-2011)