Strona 13 z 26 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 253

Temat: Moja przygoda z SuperAlfa.pl

plancior
    Gość

Domyślnie

Czy bierzecie samochody w rozliczeniu?
    Gdybym się np zdecydował moją 159 zamienić na Brerę?
    W ogóle sprowadzacie Brery? Mało tego jest na rynku.
    Nie mówię, że teraz ale noszę się z takim zamiarem w przyszłości.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar ayem
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Była Alfa GT, jest MiTo QV i zwierzak chlewny.

Domyślnie

Cytat Napisał superalfa.pl Zobacz post
    jasne tylko pod warunkiem że nie chcesz okazji cenowej
    Poza tym, można liczyć na bardzo dobry kontakt, w tydzień (o ile dobrze pamiętam) podesłałeś mi kilka bardzo ciekawych ofert. Dodatkowo, zwróciłeś moją uwagę na kolor o którym nie myślałem, a muszę przyznać, że odkąd go zobaczyłem to bym nie wrócił do tego co chciałem wcześniej

Btw, autko nadal sprawuje się świetnie, zero problemów i kupa radochy.

Dzięki

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

jasne tylko pod warunkiem że nie chcesz okazji cenowej
    A to bardzo dobrze, że zmieniliście tą zasadę, bo kiedy jakiś czas o to pytałem to nie było w ogóle mowy, jak to sobie wyobrażam itp. A okazji cenowej nie szukałem tylko V6tki , wiedząc o akcyzie, cenach w DE itd. gotów byłem naprawdę więcej zapłacić za ładny egz.
    No ale nie, my tylko diesle, nie na zamówienie i kropka.
    Ile już na konkretne zamówienie Alf sprowadziliście ?

superalfa.pl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Andrzejsr Zobacz post
    A to bardzo dobrze, że zmieniliście tą zasadę, bo kiedy jakiś czas o to pytałem to nie było w ogóle mowy, jak to sobie wyobrażam itp. A okazji cenowej nie szukałem tylko V6tki , wiedząc o akcyzie, cenach w DE itd. gotów byłem naprawdę więcej zapłacić za ładny egz.
    No ale nie, my tylko diesle, nie na zamówienie i kropka.
    Ile już na konkretne zamówienie Alf sprowadziliście ?

Kolego sprecyzujmy jedną sprawe
    Ja sprowadzam na zamówienie, ale auto musi być w dieslu i kropka taki mam charakter pracy jak juz pisałem znam Sie na tych silnikach i tylko takie zamówienie przyjmuje
    Padło pytanie czy można zamówić auto?napisałem, że tak, ale nie było mowy, że w benzynie wcześniej też pisałem, że obecna GTA jest ostatnim autem w benzynie, które mam.
    jeśli chodzi o ilość sprowadzonych aut na zamówienie-tak naprawdę nie wiem, jakie to ma znaczenie ktoś chce coś innego niż mam przychodzi do mnie składa zamówienie wpłaca zaliczkę i czeka dzieje się to min raz w miesiącu było by częściej, ale po zadaniu klientowi kilku pytań początkowych kończy się współpraca po usłyszeniu ceny końcowej, której klient wymaga(np alfa 156 ful wersja rok 2005 do 20000)i dlatego wcześniej nie bawiłem się w takie tematy, ludzie myślą ża auta w Niemczech rosną na drzewach albo, że Niemcy są tak bogaci, że rozdają auta.
    Do kolegi, który pytał o zamianę auta-od 8 lat jak prowadzę moją działalność zdarzyło się to tylko 1 raz!!! ponieważ żadne auto nigdy nie spełniało mojej normy wizualnej i mojego miernika lakieru, dlatego odstąpiłem od tego całkowicie(robie tylko wyjątek jak ktoś przywozi mi auto, które kupił ode mnie i przez czas , w którym go użytkował nie miał wypadku i auto wygląda tak jak je sprzedałem)

---------- Post dodany o godzinie 01:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:52 ----------

Cytat Napisał ayem Zobacz post
    Poza tym, można liczyć na bardzo dobry kontakt, w tydzień (o ile dobrze pamiętam) podesłałeś mi kilka bardzo ciekawych ofert. Dodatkowo, zwróciłeś moją uwagę na kolor o którym nie myślałem, a muszę przyznać, że odkąd go zobaczyłem to bym nie wrócił do tego co chciałem wcześniej

Btw, autko nadal sprawuje się świetnie, zero problemów i kupa radochy.

Dzięki

cieszy mnie to bardzo
    pzdr serdecznie
    Ostatnio edytowane przez superalfa.pl ; 05-02-2010 o 00:55

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Asturas
    Mieszka w
    Rovaniemi
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.9 TD '94

Domyślnie

No proszę, warto doczytać temat do konca.
    Gdy tata będzie kupował 159 w dieslu to na pewno zainteresuje się ofertą z superalfa.pl

Użytkownik Embrion Avatar kromcio
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto
    Alfa 156 ts 1.8 2004r.Alfa Mito 1.4 95km.Alfa 159 2.0 JTDm

Domyślnie

Witam wszystkich posiadaczy tych pięknych samochodów rejestrując się na forum miałem nadzieje że znajdę jakiś temat o Super-Alfa Częstochowa bo przeglądając oferty sprzedaży ograniczyłem się tylko do tego komisu .Uważam że mają najlepszą ofertę na rynku Samochody które nie miały styczności z naszymi drogami dobrze wyposażone no i silnik diesla i całe szczęście że doczytałem temat do końca bo na początku byłem trochę załamany oczywiście jak Alfa to od Roberta Ps.na pewno się zgłoszę po moją do Częstochowy pozdrowienia dla Roberta od Roberta

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Dwie czarne Alfy ,jedna 166 2,4 r.2002 , druga czarna GT z 2005 roku , które odjechały z Częstochowy do Wa-wy dają mojemu koledze i jego synowi nadal dużo satysfakcji .
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
    BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
    BMW 540i G30 ( 2019 -

Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Rowerzysta Avatar Hammer
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5V6 2001r.

Domyślnie

wcześniej też pisałem, że obecna GTA jest ostatnim autem w benzynie, które mam.
    No właśnie, coś ta GTA długo "wisi" w ofercie. Coś nie tak z tym silnikiem?

Golab
    Gość

Domyślnie

Dołożę dwa słowa od siebie. Z racji że powoli robię przymiarkę do zamiany mojej 166 na wersje po lifcie postanowiłem zadzwonić do Superalfa.pl. Jestem pozytywnie zaskoczony uprzejmością mojego rozmówcy - podejrzewam że Pana Roberta. Wydaje się być naprawdę facetem z którym można się dogadać. Ale cóż, pomyślałem że handlarz - gadane ma, trzeba go sprawdzić. Przeczytałem cały post no i dochodzę do wniosku że pierwsze i mam nadzieję ostatnie kroki przy zmianie auta będą skierowane do Częstochowy. Szczególnie że jak zauważyłem Ayem swoją GT znalazł też tam - a często to autko na spotach widuję i tego egzemplarza zazdroszczę. Gdyby jeszcze wprowadzić jakąś małą promocją dla alfaholików... Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Golab ; 28-07-2010 o 14:10

Użytkownik Świeżak Avatar thunderbird
    Mieszka w
    Okolice Zamościa / Tarnobrzeg
    Auto
    AR 159 Sedan 2,0JTDM 170PS Nero Carbonio

Domyślnie

Wydaje sie, ze autor tego wątku powinien zwrocic sie do moderatora z wnioskiem o zmiane tytulu...
    "...Alfa 159, the fact that you're breathing doesn't mean you're alive..."
    BMW G01 LCI M40i 360PS/AR Stelvio 2,0 Multiair 200PS (2019-...)/Lexus IS200t 245PS (2016-2019) / AR 159 Sedan 2,0JTDM 170PS @206PS/420Nm Nero Carbonio (2011-2016) / AR 156 Sedan 2,4JTD CF3 140PS Nero fuoco (2008-2011)