mi pasuje niech velpol coś zaproponuje
mi pasuje niech velpol coś zaproponuje
Sorki ,że się wtroncę ,ale może byście przyjeli gości z Grajewa w tę sobotę?? O ile oczywiscie byście zorganizowali spota.Póki co 3 alfy z Grajewa by podjechały,chyba że by wystąpiły jakieś nieprzewidziane okoliczności.
Pozdrawiam.
O i ekipa się powiększaZ racji tego, że chłopaki są z Grajewa (ok 60 km od Łomży i ok 100 km od O-ki), chyba nie ma sensu robić spota w Ostrołęce zwłaszcza że do tej pory nikt się nie zgłosił. Ja z kolei bardzo chętnie ponownie stawię się w Łomży, lub innym zaproponowanym przez was miejscu.
To moze zeby pasowalo kolegom z Grajewa, zrobimy spot w sobote\??
Sobota pasuje.Jutro spotkam sie na żywo z kolegami ,to będzie juz konkretna rozmowa i dam znać ilu z nas by przyjechało.Możliwe ,że więcej niż 3.Patrząc na pogodę ma byc słonecznie ,takze póki co same plusy.Mam nadzieję ,że zorganizujemy się wszyscy razem.
to teraz będzie sporo aut
Więc tak panowie,na dzień dzisiejszy są 3 chętne alfy do odwiedzenia Łomży,mozliwe, że jeszcze jedna dojedzie.Teraz kwestia dogadania godziny i miejsca.Ja bym proponował tak około 17/18 ??
BTW. lubicie się pościgać/macie gdzie się pościgać ?? Bo chłopcy z dość mocnymi dieselkami![]()
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 22-09-2010 o 08:44
Wpadnijcie 1.10. do Białegostoku tam znajdziemy dobre miejsca do scigania Cichy z kolega z Grajewia powinni wiedziec gdzie![]()
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Akurat wczoraj z nimi rozmawiałem i troszke też się pościgalismy heheh,zreszta na nasze forum dam zaraz kilka foto ze spotkania.
Jeszcze niewiem jak będe 1 pracował (system zmianowy),ale jeśli będzie wolne to bankowo wpadne/wpadniemy.Będzie jeszcze jeden spot w październiku ,w Białym jakby co??
w październiku raczej nieda rady ale może jakiś spontan spot wypadnie zaglądaj na forum
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD