Hmmm... Posłuchaj sobie:
Hmmm... Posłuchaj sobie:
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
W 1993 Alfę 90 z Włoch do kraju sprowadził mój dziadek. Od tamtego czasu, mój dziadek nie chciał jeździć innym autem niż Jego alfa, po prostu tak mu się spodobała. Tak więc od 1993 roku dziadek eksploatował ją, wymieniał w niej olej i inne płyny eksploatacyjne na bieżąco. No ale może konkretniej o samym samochodzie, alfa 90 z silnikiem diesla, turbodoładowany 2.4, który generuje moc bodajże 109,5 koni, walizeczki nie było i nie ma (widocznie bardziej uboga wersja), elektrycznie otwierane przednie szyby, tył korbka, radio na kasety, spojler działa(fajny bajer), samochód garażowany i od kilku lat nie jeździł zimą. W 2011 roku dziadek niestety zmarł, także samochód jest od roku nie używany, dlatego, że w rodzinie mamy 2 samochody i ten jest nam nie potrzebny, a szkoda żeby tak stał w garażu, dlatego chcemy go sprzedać. Mam tylko jedno zdjęcie, wybaczcie, ale jak będę miał czas to porobię więcej fotek. ; )
Ostatnio edytowane przez slawkoman ; 19-10-2012 o 09:37
CZARNE BLACHY!!!
Kurka, może być grubszy kozak!
Szkoda, że diesel... Poka radio, może brałbym.
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 17-10-2012 o 10:41
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
;D jak będę u babci to porobię więcej fotek, w środku, z boku, z tyłu, to co pod maską gra, tylko teraz ich fizycznie nie mam ;(
Ile chcesz za niego i gdzie go można zobaczyć?
Dieselek na dzisiejsze czasy nie jest zły. Szkoda tylko że to nie benzi z fabryczną instalacją LPG
Kto coś wie o tych silnikach?
Obserwując ogłoszenia na niemieckich stronach gdzie wystawione są podobne 90-tki, stwierdzam, że moją mógłbym z czystym sumieniem sprzedać za mniej więcej 8 tyś. złotych, oczywiście to nie jest ostateczna cena, ponieważ zawsze można jakoś negocjowaćJeżeli by ktoś chciał obejrzeć samochód, to była by taka możliwość, jak najbardziej, ja mieszkam w Żywcu, woj. Śląskie, od niektórych z was dzieli mnie pół Polski
. Jak ktoś by był zainteresowany to możemy się umówić na oględziny i jazdę próbną
! pozdrawiam !
Weź nie wkurzaj ludziHah! Wypisz, wymaluj Fiat Croma!!!
Kto mieszka koło Żywca?
Weź jeszcze Kolego napisz jakie ma zegarki - budziki czy didżitale. Jak dla mnie to najfajniejsze w tych autach są właśnie zegary i walizeczka![]()
tzn. on ma budziki, a walizeczki nie ma ;(
- - - Updated - - -
JacekK, tak masz racje, całkiem podobny do nowej cromy, ta nowoczesna stylistyka...hahaha