b0b3k - Aktualnie Kazimierz, kiedyś była Pogoń, a Ty?
b0b3k - Aktualnie Kazimierz, kiedyś była Pogoń, a Ty?
w sumie mnie by pasowało nawet w tygodniu byle by to nie było za często, żeby nie stało się nudne. np raz na dwa tygodnie, a lepiej raz w miesiącu.
teraz mnie nie ma, jestem na urlopie ale wracam w przyszłym tygodniu i byłoby fajnie coś zrobić, chyba, że pierwsze spotkanie Zagłębiaków zrobić w weekend?
ja osobiście uważam że 2 razy w miesiącu było by spoko...tylko kwestia tego typu czy w weekendy czy w tygodniu??
Dla mnie może być i w tygodniu, nie ma znaczenia.
dwa razy w miesięcu jest OK. Zgadzam się.
no i co ucichło?? gdzie reszta?? nie ma więcej chętnych??![]()
ja jestem chętny. właśnie wróciłem z wakacji, więc jestem już na miejscu. mam nadzieję, że temat nie siądzie.
chcecie cykliczny w tych okolicach? to wybrać co 2 tydzień i wpadać na 3 Stawy w czwartki i tyle, więcej atrakcji zawsze może być
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jak więcej osób się tu nie wypowie to chyba tylko to zostanie,choć pod go-sportem z Alf to też zbyt wielu nie ma...