oby nie skonczylo sie slomianym zapalem i pojawi sie np 5-6 aut ;//
oby nie skonczylo sie slomianym zapalem i pojawi sie np 5-6 aut ;//
KUBAS pozapraszales innych juz na nasz spot ? no ja tez mam nadzieje ze nie bedzie nas tak malo, proponuje zeby od teraz kazdy kto bedzie zadeklarowal sie ! zebysmy wiedzieli ile nas tam bedzie![]()
JA BEDE !!
a moze najpierw sie umowimy co i jak?spotykamy sie na miejscu, w bagiczu? kto zabierze opony? grilla?
![]()
Co i jak ? no ze Szczecina wyruszamy grupa i tych co sa po drodze to zabieramyCI co jada od drugiej strony niech tez sie zbiora w grupe
mozemy sie spotkac na miejscu , no chyba ze nie nie wiemy jak tam trafic to jakos przed Bagiczem mozna sie umowic i zebysmy wszyscy wjechali na to lotnisko...kto bierze grilla i opony, Ci co maja mozliwosc i jakies stare opony,to niech biora, ja niestety zadnych starych opon nie posiadam, bo zrobilem ostatnio porzadek w garazu...gdybym wiedzial wczesniej to bym ich nie wyrzucal...no i co do grilla to moze znajde, ale nie obiecuje, jak ktos wie ze ma i moze wziasc to niech sie zdeklaruje, ktorys z kolegow mowil ze ma w kolekcji kilka gumowych pacholkow ??? byl jeden kolega co mowil ze wezmie aparat i stoper
![]()
wezme tyle opon ile wepchne i aparat. o 12 bede![]()
ja na 1000% bede juz nawet zonie powiedzialem takrze z kubasem z gryfina startuje tylko jeszcze bede sie musial dowiedziec o ktorej :mrgreen:
więc tak ustalamy spotkanie o godzinie 10.30 na parkingu pod media markt.. i stamtąd wszyscy razem ruszymy :mrgreen:
. myśle że półtorejgodzinki starczy na dolecenie do bagicza...
ja niestety ale miejsca nie posiadam w swojej 15 na jakiekolwiek dodatki typu oponyitp... już wkrótce powysyłam zaproszenia..posiedze i powysyłam do wszystkich z naszego rejonu....
i do koszalinian tez wysleco by nie zapomniali....
to o 10.00 na myjce i w piatek NIEBEDE IMPREZOWAL :mrgreen:
Szczecinscy Alfomaniacy...!!!!
ja rowniez mam nadzieje ze to sie nie skonczy na planach tylko...
o ktorej i gdzie sie spotykamy przed wyjazdem z naszego City???
bo mysle ze dobrze byloby jechac w grupie...najlepiej jak najwiekszej....
Piotr34 nio przecież napisałem że z pod media markt na mieszka 1go o godzinie 10.30...parking wsumie jest duży wiec dokładniej niedaleko tej stacji benzynowej....
Rysiu nio oki..j zapewne wczesnij bede na myjce..Musze postarac sie jeszcze zaciągnąc Krzyska z chojny 156..i moze jeszcze kogos... :mrgreen:
Trza ekipe zebrac...
mam nadzieje że flaga dotrze na czas i bedzie nam dumnie powiewac :mrgreen: