i słusznie robisz, zaoszczędzisz na robocie potemNapisał Szef
![]()
może ekipa Warmii i Mazur chętna na Cuore Sportivo i Gran Turismo w Wielkopolsce ?
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...niu-vt8145.htm
![]()
qbas,
Ja sie niestety nie wybieram za malo czasu za malo kasy za duzo nauki
Panowie na warmi i mazurach nareszcie cos rusza
Na innym forum znalazlem takie info
http://www.alfa-lancia.pl/forum/view...p?t=1151016781
Zgadalem sie z tym gosciem i oto jaka odpowiedz otrzymalem
Odpisalem do niego podajac mu namiary na ten watek Jak juz wszystko bedzie wiadomo co do www forum itp ma sie odezwacIle jest was osob okolo ? MAcie swoj klub swoje zrzeszenie ? Bo ja chce
wlasnei krecic typowy klub w tym tygodniu ruszy forum i bede zbieral
liste kto chce sie przylaczyc .Bo 12-13 kwietnia chce zrobic pierwszy
zlot klubu .Myslalem o gryzlinach jest fajne miejsce moglbym w okolicy
zalatwic tani nocleg z ogniskiem tansze wejsc na basen w Aquaparku w
Pluskahc wszystko do ogarniecia .Pozdrawiam to moje GG : 2832138
.Rozeslij dalej ludziom co CI napisalem bo musi cos sie wreszcie
konkretnie ruszyc w Olsztynie .Pozdrawiam
Co wy na to ??
chyba także i PanieNapisał Szef
brzmi ciekawie, wizja kolejnego forum mnie odstrasza jednak trochęNapisał Szef
ciekawe jakie pomysły na działalność ma kolega
a kiedy jakiś spocik robimy tak w ogóle ? przedświątecznie to już się pewnie nie uda (a może ? ) ale jakoś niebawem ?
Fakt przepraszamNapisał qbas
Mysle ze mozna by go polaczyc z rozruchem tego nowego regionalnego klubuNapisał qbas
czyli 12-13 kwietnia
Witam wszystkich . Informatyk powiedzial ze sroda /czwartek forum juz ruszy takze zapraszam . CO do moich planow i dzialan dotyczacych klubu na poczatek chcialbym zebysmy sie wszyscy poznali i zobaczyli swoje BelleTak jak pisalem z kolega planowalbym pierwszy spot na 12-13 kwietnia . Myslalem o dwu dniowym ,ale to kwestia do dogadania grunt zeby sie spotkac . I teraz mam taki nastepujacy pomysl zeby zlot zrobic na opuszczonym pasie startowym w Gryzlinach ,tam poogladac samochody troche poszalec ewetualnie ,moze jakis grilik .A dalej zeby pojechac do Plusek ( kolo Stawigudy ) .Tam w cenie ok 70zł od osoby moglbym zalatwic nocleg ,kielbasy ,pieczywo ,napoje bezalkoholowe ( alkohol kazdy we wlasnym zakresie) , i duze pole namiotowe do naszej dyspozycji gdzie rozpalilibysmy ognisko i sie pobawili troche .Taka ja mam wizje ale wszystkie pomysly zbieram bo nie wszystkim moze pasowac
Pozdrawiam wszystkich
A co do tego forum ktore juz lada dzien bedzie ,to nie chce zeby to bylo kolejne forum gdzie pelno wszystkiego tylko forum typowo klubowe i typowo dla nas . Zrobie tam dzialy ktore beda dostepne dla kazdego i dzialy ktore beda dostepne tylko dla nas zeby nie bylo balaganu ,pozdrawiam
nooo kombinujesz w dobrą stronę, nie tylko parkingowe lansowanie ale jak warunki pozwolą to można mały track day zrobić od razuNapisał Alfa Romeo 164
podoba mi się inicjatywa, termin też odpowiedni tylko nie wiem czy coś akurat w ten weekend mi nie wypadnie
jak tam reszta olsztyniaków?
Witam.
Bardzo fajny pomysł , gratuluje. Taki "porządny" zlocik pasuje mi jak najbardziej. Trzeba się zrzeszać przecież![]()
Co do forum, to niestety mam obawy ( oby nie słuszne ), że może być troszkę nudnawo. Żeby było ciekawie trzeba ogółu ludzi , a z tym może być ciężko. Alf co prawda przybywa w Olsztynie , ale większość ich właścicieli wydaje mi się nie czuje tego ducha.
Ale pożyjemy - zobaczymy .
Jak już forum będzie , podeślij link.
Pozdrawiam.