niestety maja problem
Nie mogą używać radaru, gdy działa nawiew
---------- Post dodany o godzinie 21:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:35 ----------
http://www.tvn24.pl/1,1692640,druk.html
fuck off dla speców, czemu nie przyszli po poradę do nas, potraktowali to jak mozntaz CB do Nyski![]()
Ostatnio edytowane przez christofe ; 18-02-2011 o 21:48
przeciez juz sie uporali z tym problemem
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
spoko tylko niepotrzebnie rozdmuchują temat u nie znawców marki to utwierdzi pogląd Alfa jest awaryjna co jest absolutna bzdurą, wszystkie samochody są awaryjne na swój sposób![]()
temat rozdmuchaly media
ta usterka nie ma nic wspolnego z awaryjnoscia alf
no chyba ze w innych autach przy wlaczonym nawiewie dziala poprawnie tylko w alfie nie
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
A ja dzisiaj widziałem AR 159 jak... pilnowała bus-pasa na ModlińskiejNo niezłą jej rolę przydzielili, auto pościgowe pełną gębą.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
To jest następny powód by ludzie i ja również znienawidzili Alfę 159 a była taka fajna![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995