hm, wydaje mi się, że jakieś 2,5kkm
hm, wydaje mi się, że jakieś 2,5kkm
W najbliższym czasie postaram się przetestować we własnym zakresie jakiś tańszy produkt i opiszę co i jak.
Narazie kiepsko z górnymi jest.
Dolne wypadają lepiej.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
i jak tam chłopaki, jak kolejne wrażenia na tych stenbergach ? bo prawdopodobnie będę musiał u siebie niedługo wymieniać i się zastanawiam ?
Ja zakladalem ten temat i prawdopodobnie jako 1 na forum mialem stenbergi. Jak na razie bardzo dobrze, wrecz idealnie. jak bedzie tak dalej to stenbergi we wrzesniu pojda na gore
Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża
U mnie wszystko OK
Ja też mam dolne dopiero z 2 tygodnie, więc o wytrzymałości nie napisze, ale trzymałem je w rękach przed założeniem i mogę powiedzieć ze wyglądały na solidną robotę .
Dokladnie to mam 7200 km
Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża
to chyba całkiem nieźle; za dwa miesiące mam ślub więc Alutka musi wytrzymać te dwa miechy, a potem kapitalka zawieszenia - co ma luzy, luzów mieć nie będziedlatego robię rozeznanie co i jak, jak na razie to stenberg albo vema wchodzi w grę
Póki co smarowanie tulei pomogło i nie kwiczy
![]()
Ale Wy pitolicie ludzie, nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
Ja mam cały zawias na TRW, przejechane już około 60 kkm, i na górnych pojawiły się lekkie luzy na tulejach.
Miałem wymieniać teraz przy wymianie sprzęgła dolne, ale okazało się, ze nie ma takiej potrzeby.
Niedługo to zaczniecie się cieszyć, jak co wymiana oleju nie będzie trzeba wahaczy wymieniać.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y