A moja bella miała problemy z odpalaniem, ale wymieniłem akumulator i jest okTylko te przymarzające klamki...
A moja bella miała problemy z odpalaniem, ale wymieniłem akumulator i jest okTylko te przymarzające klamki...
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Moja w nocy odpaliła elegancko -11 tylko problem że nie mogłem nią odjechać bo myłem wcześniej auto i drzwi się nie chciały zamknąć. Trochę zamki przesmarowałem smarem w sprayu i już Ala się zamykała![]()
Moja odpala bez problemu, gorzej z zamkami które mi ostatnio przymarzały,podczas tych dużych mrozów urwałam tylnią klamkęale to pewnie dlatego że na noc stoi w garazu gdzie oczywiście odmarza ale wilgoć i woda na niej zostaje i potem jak wyjeżdżam na mróz to momentalnie zamarza
ale ostatnio wybrałam się do garażu z suszarką i od tego czasu zamki i klamki no problem
![]()
LIFE’S TOOSHORT TO DRIVE BORING CARS
Po wczorajszej odwilży znów zamarznięte klamki, no i po ostatniej wizycie na myjce okazało się że mieszanina soli, piasku i śniegu oraz sople przy nadkolach pouszkadzały lakier u dołu przednich nadkoli...Na wiosnę czeka mnie malowanie i wklejam tam jakąś odpowiednio przyciętą i dopasowaną cienką gumę (patent podpatrzony w focusie mamy)
Urwana klamka i zablokowany zamek w drzwiach - nie można ich zamknąć. Nienawidzę zimy![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
mi chyba umarly teleskopy podtrzymujace maske.....
urwana klamka? sama sie urwała
)?