Też uważam, że będzie ładna pogoda. Tak więc szykujmy się powoli.
Też uważam, że będzie ładna pogoda. Tak więc szykujmy się powoli.
O ktorej godzinie planowane jest rozpoczecie w Osnie?
koło 13
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja dorzuce coś od siebie.
zabieram ze sobą lapka z alfadiagiem więc również mogę być pomocny.
proponuję poruszanie się z prędkościami bulwarowymi. w zeszłym roku była zdecydowanie przelotowa i niekoniecznie wyglądało to ładnie z zewnątrz.
Ja do najwolniejszych nie należę, ale konwój kilkudziesięciu aut grzejących 150km/h nie wygląda fajnie. A plan jest taki, żeby się dobrze zaprezentować.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
W zeszłym roku chyba faktycznie trochę przegiąłem dlatego w tym roku zdecydowania spacerowo i przepisowoCzy ja mam prowadzić konwój z ZG czy ktoś inny mi to bez różnicy dla mnie liczy się sama przyjemność z jazdy w kolumnie i spotkanie się z ludźmi o podobnych zamiłowaniach
![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Też uważam, że należy jechać przepisowo, a najlepiej ciut wolniej. Wtenczas nas zauważą. Zresztą w obszarze zabudowanym rzadko kiedy przekraczam 50 km/h. Popieram przejazd z prędkością spacerowej kolumny .
anioł nie zamierzałem cię krytykowaćale faktycznie grzałeś na maxa, a ja oczywiście za tobą
TS'y potrafią.
Ale nie o to chodzi. A co do prowadzenia to GTV jakby nie było jest mało spotykana na naszych drogach więc kolumna będzie wyglądała super jak będziesz na przedzieNo chyba, że ktoś ma "większego" rodzynka...
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
Jestem za aniołem.
z Zielonej Gory o ktorej startujecie i skad dokladnie ? wstepnie DLU mogloby sie gdzies podczepic
..... powered by www.cinsoft.pl
masz dokadne info na pierwszej stronie
oficjalnie:
JEDZIEMY NA 100%
jesli nawet ma padac to niewiele. parasol zawsze lepiej zabrac niz zostawic w domu
DO ZOBACZYSKA
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70