ok bedziemy obie![]()
ok bedziemy obie![]()
kiedy i gdzie macie zlot to może te uda mi się pojawić.
Karolina, co słychać?
Jesteś jeszcze alfistką, czy jednak dałaś sobie spokój z naszą marką?
Skrobnij słowo![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Cześć oczywiscie ze jestem!!!!Troche problemow mialam ,ale cale szczescie innych niz moja AR.Na chwile obecna moja Bella jezdzi bez zarzutów no tylko to spalanie i cena paliwka ehhh.Co do srody kurcze wpadają mi treningi córki,wiec ciezko mi podjechac.Oststanie 2 tyg w domku spedziłyśmy mała miala angine i to dosyc ciezko przeszla,ale tak to jestesmy mobilne.Z dnia na dzien lepiej mi sie jezdzi ,zaczynam poznawac Alfe kazde jej zachowania i kaprysy uczyły mnie cierpliwości i wytrwałości,ale warto było.Nie wiem czy ktos przeszedl tyle z autem i go nie sprzedał...Pozdrawiam ,a co u Ciebie?
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
Moja AR jeszcze wymaga duzo prac ,ale to zajmiemy sie od stycznie :wachacze przód bo juz pukaja strasznie, no i wnetrze chce fotele zmienic tak mi upindolili ze juz nie da sie wyczyscic.
O fajnie, że odezwałaś się!
Ja też nie zawsze jestem w środy, z resztą ogólna frekwencja zimowa nieco mniejsza jest od standardowej
Moja córa mnie ostatnio pytała o koleżankę, "której mama też jeździ takim autem jak nasze"Może jakieś spotkanie "na kulkach", czyli w Bobolandii zorganizujemy sobie?
Co Wy na to dziewczyny?
ja i ona - "iniemamocne"
z chęcia zwłaszcza,że mieszkamy jakies 500m od bobolandiwięc jak wam pasuje?mi dopiero w przyszlym tyg ,oprócz sr.
pasuje nam pon i czw lub weekend, ale ja nie przepadam za tłumami
Wysyłam pw z namiarami, to uzgodnimy szczegóły.
ja i ona - "iniemamocne"
moze ktos jeszcze chcialby sie dołączyć na spotkanie w bobolandi?![]()