Ja bardzo chętnie bym się pojawił, ale jak to często bywa termin pokrywa mi się z terminem zjazdu. Gdyby nie to, na pewno bym przyjechał.
Odbiegając od tematu, mogę się wam pochwalić, że zrobiłem dzisiaj zaczep holowniczy. Motywacją do tego była moja niedawna wizyta poza drogą. Jakby ktoś chciał, to mogę mu też wykonać taki za jakąś butelczynę roztworu wodnego C2H50H w stężeniu 40%![]()
Panowie jak komu szkoda na parking i herbatkę to parking przed Palmiarnią i herbatka z termosu lub na lotosie przy wjeździe do Wałbrzycha![]()
ja się piszę na tomatber, nie masz zimy do RX8 nie ?
![]()
1. jozofek
2. flatbeet
3. Majkel
4. gcredhot185. Aleks_K
Szykuje się kolejny ciekawy spocikChętnie bym się pojawił ale niestety, dla mnie nie ten termin. Tak więc odpadam ale róbcie foty
![]()
ja wpadne okolo 11 30 dopiero![]()
może przełożymy koledzy tego spota na trochę późniejsza godzinę? zapisało sie tylko 5 osób więc chyba każdy z nich by sie o tej przełożonej godzinie dowiedział do jutrabo ja na 11 też sie nie wyrobię. mam zaproszenie dziś na urodziny a wiadomo jak po takich imprezach wygląda dzień następny
ja proponuję 13
w sumie nie wiem co tak wcześnie z tą 11
człowiek cały tydzień wstaje o 6 do pracy to by sie chciał chociaż w weekend wyspać
![]()
mi pasuje