Nie robi juz nic. Przyjal sie do innej pracy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie robi juz nic. Przyjal sie do innej pracy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cześć, poszukuję mechanika w okolicach Knurów/Gliwice/Rybnik do wymiany następujących rzeczy w Giuliettc'ie:
Rozrząd + filtr paliwa + filtr powietrza + wymiana oleju + uszczelka smoka + ewentualnie paski alternatora/rolki jak są zużyte (też zeby sprawdzili czy są).
Wiem, że to nie jakoś bardzo skomplikowane operacje ale zależy mi na tym żeby było to zrobione dobrze (na dobrych częściach również), proszę polećcie kogoś kto się na tym zna.
Kiedyś był polecany na tym forum więc jeśli dalej działają to moze rozwiążą twój problem
https://pl-pl.facebook.com/pages/cat...7154587459462/
Ostatnio edytowane przez flash1pl ; 11-02-2020 o 17:47
Cieszyn i okolice - wymiana rozrządu, serwis olejowy, wymiana amorów i sprężyn w Alfa 155 1,8TS 16v ktoś godny polecenia ?
Witam.serwis przed zakupowy w Chorzowie lub mechanik,ktory moze doradzic/odradzic[emoji6] zakup Alfy Romeo.Tylko Chorzow.Pilnie. Z gory dzieki.Pozdrawiam.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Poszukuje sprawdzonego mechanika w okolicy Pszczyny dla mojej 14-letniej 159 2.2JTS.
Chciałbym żeby wykonał diagnostykę komputerową i przejrzał ją całościowo ze szczególnym uwzględnieniem silnika i i zawieszenia.
Ja od siebie mogę polecić Flar-ital z Częstochowy (Olsztyn). Warto zrobić troszkę więcej km i mieć pewność ze twoja Alfa trafiła w dobre ręce![]()