1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
auto super ale takich fotek chyba nie chcesz zgłosić serio ?
Jedynka w tym miesiącu jest genialna! 3 Alfy w jesiennej scenerii i jesiennych kolorachDo ideału brakuje zamiast Miciaka, zielonego 156 Crosswagona w środku - zachęcam do powtórzenia fotki w takim układzie, bo został jeszcze listopad (ciągle na drzewach jest trochę zielonego
)
Choć jakby się znalazły biała 155 oraz białe 156 i 159, to na grudzień też byłyby jak znalazłA na lato np. od lewej: zielona 156-ka, biała 147-ka i czerwona GT
...
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Chciałem na 9tke, ale za papierosa nie damGłosik na 5tke za ładnie ujęte promienie i pomimo nieprofesjonalnie zasłoniętej tablicy (wstyd)
![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
A jakie to ma znaczenie właściwie ? Jak ktoś zechce, to na ulicy sobie spisze
- - - Updated - - -
Zgadzam się : )
- - - Updated - - -
Jeśli będzie dobra jakościowo, to powinna trafić do konkursuI jeśli taką wyślesz, to myślę, że trafi jako 'ciekawostka' ... Być może będziesz w kalendarzu
Pozdrawiam
- - - Updated - - -
Ale nikt nie chce nikogo zwalniać. Nie pasuje - niech nie biorą udziału... Nikt ich nie zmusza przecieżA że zdjęcia uznawane przez niektórych za 'świetne' są takie, jakie udawało mi się zrobić czasem na szybko do ogłoszeń na Allegro, to już ich problem. Moim zdaniem wybrane są najlepsze (to tylko moja prywatna opinia, bo znawcą nie jestem).
- - - Updated - - -
SKOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŹ ...
Zdecydowanie głośik na 2 bardzo ładna alfa i pękne Panie![]()
Ostatnio edytowane przez Vaselinho ; 08-11-2012 o 20:21
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16