wygladasz slicznie jak sie denerwujeszbedziesz mial okazje
na Gokartach
do 3 razy sztuka
wygladasz slicznie jak sie denerwujeszbedziesz mial okazje
na Gokartach
do 3 razy sztuka
i co jedziemy moze bedzie lepiej niz na rozpoczeciuchodzi o wilcze laski oczywiscie
no jesli bede w kraju to ja jak najbardziej chetny....
Zamawiamy pogodę, marynujemy karkówkę, szaszłyki, i co tam kto chce, wungiel na ruszta i zapitalamy. Wilcze Laski bez Team Pila nie mogą się odbyć![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Chlopcy i Dziewczeta wiem ze poznbo sobie to tak wymysliulem ale moze byscie sie zdecydowali wpasc jutro do mnie na grilla jakiegos kawe czy herbatetylko to na wies do zachodniopomorskiego 100 km od piły w kierynku na kolobrzeg a pozniej sie odbija...Spokojna jazda poltorej godziny co WY na to ??Wiem ze to daleko dosyc ale co to dla alkoholikow o to jest znaczy alfaholikow
zapraszam do mnie kazdego chetnego
dajcie znac co o tym myslicie... zebym zdazyl zrobic zakupy jakbyscie przyjechali
Radek z kołobrzegu ma prawie po drodze![]()
ja tylko na chwile bo sam nie bedę a przyjade tam gdzie sławek z penem będzie:-)
jako prezes kl;ubo chcialbym w imieniu swoim i calego teamu zlozyc najlepsze zyczenia z okazji 6 rocznicy slubupanu i pani buszmeno
![]()
ja jako prezes wielkopolskiego klubu(czyli przełożony prezesa pilskiego) też składam życzenia i i moje życzenia z uwagi na to że są z wyższego szczebla unieważniaja życzenia prezesa pilskiego
W imieniu swoim i pani buszmeno dziekuje prezesowi team piła i prezesowi wielkopolski i oczywiscie pozdrawiam wszystkich niestety z uwagi na moja prace a raczej niedziele które niestetymam dyżury wiele imprez mnie omija i omijać będzie ale duchem jestem z wami