Czyja 156sw na ramkach która stała teraz niedaleko skrzyżowania orlickiego z nadrzeczną?
Czyja 156sw na ramkach która stała teraz niedaleko skrzyżowania orlickiego z nadrzeczną?
Na Zachodzie bez zmian.
Dziś to był całkiem przyjemny dzień w Kolonii,
poza wspaniałą katedrą i słodkim muzeum czekolady Lindta nad samym Renem,
po kilku AMG, nowej M5, i kilku Porsche
widziałem i słyszałem dwie F 360 i wspaniałą 458 Italię...
równie duże wrażenie robią liczne klasyki, E-type, corvette z lat 50-tych, vw karman - widzieć je na drodze to czysta przyjemność.
Pozdrawiam
Archi mam nadzieje że cos z tych przyjemności udokomentowales i podzielisz się wrażeniami po powrocie
Gliwice!!!!!! Widzę że temat alfisti coraz bardziej umiera, może wypadało by się chociaż raz w miesiącu spotkać. Co o tym spędzicie?
W Gliwicach coś cicho... chyba tylko kato zostają w czwartek...
Alfy aż tak się nie psują,
a u Ciebie akurat spoty są w każdym tygodniu,
A tak poważnie może faktycznie warto podjąć jeszcze jedną próbę spotkania, pogadania i poszukania pomysłu na jakąś aktywność gliwickich Alfisti,
już kilka razy o tym rozmawialiśmy, ale jak dotąd bez ciekawych efektów,
inna rzecz, że spotkania na parkingach przy marketach i podpieranie auta to na pewno nie moja "bajka"
Byłbym zapomniał - Ozi - gratulacje za Wyrazów
Pozdrawiam
Dzięki
A co do tematu spotkań to warto pogadać
+ 1 ode mnie
mnie już się znudziły pogaduszki na parkingu...tym bardziej, że pogoda coraz gorsza i marznięcie mnie nie bawi
tak obserwowałem, czy ktoś rzuci jakimś terminem, propozycją, spróbuje coś zorganizować ale ni widu, ni słychu
ja, jak zawsze chętnie przyjadę pokopcić moim kaszlokiem
pozdrawiam,
Adam
Witam ekipe. Dawno mnie tu nie było. Co tam słychać. Montujecie jakieś spotkanie. Ja też się chętnie dołączę jeśli mi tylko alfa odpali!!!!!!!!...
Diman Golfem jak cos przyjedz w koncu a nie Alfa ! Chcialbym sobie zdjecie przy nim zrobic![]()