Ja myślałem, że to nowe audi a5 .......... dopiero doczytwszy okazuję się że to Kryśka
Ja myślałem, że to nowe audi a5 .......... dopiero doczytwszy okazuję się że to Kryśka
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Mi też się z Audi kojarzy. Nawet nie wiem czy to dobrze czy źle bo ostatnio design Audi jest naprawdę niezły.
Wysyłane z mojego Transformer Prime TF201 za pomocą Tapatalk 2
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Na podobienstwo w jezdzie danym autem sklada sie wiele czynnikow. Charakterystyka silnika, zawieszenia, skrzyni biegow itd. Akurat te elementy sa prawie takie same w Insigni i 159... To sa odczucia subiektywne. Jezdze tez Passatem i tam jazda jest zupelnie inna niz w 159.
Ja nadal twierdze ze Insignia jest podobna pod wieloma wzgledami mechanicznymi do 159
Ale nie o tym ten watek...
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Jezdzi się podobnie bo to sa dwa Ople
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Wczoraj rozmawiałem z handlowcem u Dukiewicza i wspomniał coś o tym ze jeszcze w tym roku ma być następca 166, oparty na Gibli. Giulia ma być nie wiadomo kiedy ;P
- - - Updated - - -
Ej, nie no, to już herezje wypisujesz. Może i skrzynie i niektóre silniki te same ale cała reszta to inne auta.
- - - Updated - - -
Jak wyżej.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Role się odwróciły - kiedyś inne auta porównywało się do AR a teraz, jak AR nie istnieje na rynku to normalne że ich każde nowe auto (o ile powstanie) będzie porównywane do konkurencji, to cała różnica. Jeśli sweterek nie kłamie a Alfa zaczęła by robić zajefajne auta to za kilkanaście lat być może znowu to innych będą przyrównywać do AR.
Design to akurat jest dziedzina, która się trochę wymyka takim porównaniom. Patrz np. Ssang Yong Rodius - czy ktoś to do czegoś porównywał?
Chociaż to oczywiście przegięcie w drugą stronę...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS