True story bro
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
True story bro
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Co powiecie o tej ID OLX : 224352733
Wygląda nie źle choć zawsze coś się znajdzie, mi pierwsze co to rzucił się w oczy fotel kierowcy przy przebiegu 166 tyś. Wygląda mi jakoś nadmiernie poprzecierany przy tym przebiegu, nie wiem czy to tylko refleksy słoneczne czy całe wnętrze jest jakoś zmęczone. Inna rzecz, że za tą cenę oczekiwał bym wnętrza w fajnej skórze! Kierownica też jakaś taka dziwna...
- - - Updated - - -
P.S. Swoją drogą ciekawe co tam robi na dywaniku pasażera ta przepływka, o której Gość zapomniał wspomnieć. Klapy, przepływka...coś mi się zdaję, że powstał jakiś problem, a jak wiemy w naszym kraju na problemy najlepsza jest sprzedażCo kraj to obyczaj, ciekawe kiedy tu będzie normalnie...?
Moje zdanie na jego temat jest następujące: W tej cenie nawet bym go nie oglądał, zero zainteresowania. Jeżeli Ci się podoba i uważasz że jest wart, pewnie zadzwoń, umów się i obejrzyj...Tyle w temacie
![]()
Cena co najmniej o 5tys zł za dużo. Polerka przeprowadzona typowo pod sprzedaż bo chyba tylko ten kolor ratuje to auto.Fotel widać wymęczony zresztą podejrzewam że na żywo cały środek będzie wyeksploatowany.Jak wspomniałem za dużo pieniędzy a wersja uboga brak nawet parktronika.Nie wiem czy to wina zdjecia ale przednie błotniki wygladają na cofnięte względem maski.23tys zł to chyba max za 1.9 w tym roczniku i w tym stanie.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Hey , jak ktoś chce obejrzeć tą sztuke to chętnie podjadę w jego imieniubo pracuje w ostrowie i w ciagu dnia mam 1h przerwy , sam bym się chetnię zamienił na nia![]()
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ym24x.html
Dokładnie tak jak piszesz, choć dla mnie te 23 tysie to i tak wydaje się dużo. Jak znam życie mechanicznie wygląda podobnie jak wnętrze więc moim zdaniem totalnie odpada.
- - - Updated - - -
Mam wrażenie, że robisz sam sobie reklamę. Jeżeli chodzi o auto to coś mi się w ten przebieg w odniesieniu do wnętrza (choć zdjęć mało) wierzyć nie chce. Ale cóż to tylko zdjęcia w realu może być inaczej. Tylna klapa nie wiem czy otwarta czy tak słabo spasowana.
Żeby sprzedawać Ti za tak śmieszne pieniądze to chyba Ci handlarze biorą te auta z francuskiego złomowiska.Dobre auto z niskim przebiegiem w topowej wersji kosztuje znacznie wiecej.Nie ma cudów.Dolicz jeszcze zarobek handlarza, koszty jego podróży czas.Na chłopski rozum oni nie robią tego charytatywnie.W podanej cenie musi być zarobek.Sami wyciągnijcie wnioski.Chyba ze ktoś sie chce polansować przed znajomymi alfa Ti składana z 5 innych u Mirka za stodołą.Z resztą Ostrów i cała okolica to zagłębie cudów z Wlkp. Przekonałem się kiedyś na własnej skórze marnując czas i pieniądze.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]