Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
No i się stało, moja Bella odjechała![]()
ktoś może powiedzieć coś o tym samochodzie?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ymXGN.html
Bogata wersja wyposażenia = 2 elektryczne szyby?
dobre spostrzeżenie ale to nie usterka- piszą że gwarancja jest, macie jakieś doświadczenia jak to się ma do rzeczywistości?
W te gwarancje nie ma co wierzyć.
Stoi jak kozaMoże ma niestandardowe opony założone.
Zwróć uwagę, że navi woła o kod z karty. Wyrobienie karty kodowej tylko w ASO, ok 200 zł.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Przyjechał młody chłopak, dość długo odkładał sobie na wymarzoną Belle, także bardziej mnie cieszyło, że trafia w dobre ręce a niżeli sama kasa. Trochę mu opuściłem dla mnie to nie problem a dla niego spora radość. Tak więc po za moją nostalgią wyszło OK. Nie wspomnę już o tym że właściciel OSKP, w której były wykonywane jej oględziny zobaczywszy jej stan chciał chłopaka podkupić hehehe. Sam szuka 2.4 dla swojego syna od kilku miesięcy i twierdził, że większość w tragicznym stanie. Dawał mi 2 tysiaki więcej ale młody przyjechał kawał drogi i sumienia nie miałem. Pomijając już fakt, że dla mnie słowo ważniejsze od kasyPowiem Ci tak bez najmniejszego ale była warta 27 tysi mimo drobnych wad w lakierze (sprawdzona na wskroś i tak jak mówiłem cała w oryginale) mechanicznie idealna. Jeszcze wczoraj rano śmigałem po nowy filtr paliwa do Belli bo po ostatniej przejażdżce zasygnalizowała możliwość powstania wykroplin w filtrze. A że tak mnie to w nocy męczyło i w zasadzie to jedyna rzecz, która w niej była nie wymieniona, że dla świętego spokoju założyłem nowy.
Aadi, jakieś kolejnej 159 nie masz na sprzedaż? Ja już jadę[emoji14]
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka