nie ja swoje wypisakuje i przemaluje na czarna perletylko takie pytanko rzucilem czy nie zgina razem z kolorem auta ?? bo kumpel piaskuje i maluje felgi jak byscie chcieli
![]()
nie ja swoje wypisakuje i przemaluje na czarna perletylko takie pytanko rzucilem czy nie zgina razem z kolorem auta ?? bo kumpel piaskuje i maluje felgi jak byscie chcieli
![]()
Moim zdaniem zginą z koloremJa bym zostawił taki kolor jak jest tylko je odnowił , no ale o gustach się nie dyskutuje
![]()
tez mi sie tka wydaje wlasnie ale chialem tez zasiegnac waszego zdaniai zostaja na srebrno
![]()
Dream166 , ten Twój kolega to jakiś ma zakład to tego piaskowania i malowania ? A jaka cena wypiaskowania i malowania jednej sztuki ?![]()
Adoil ja ci to darmo zrobięWrzucę ci felunię do piaskownicy na osiedlu a potem psiknę sprajem z Tesco i będzie ci felunia się szklić jak psu jajca
A tak serio to też chciałbym wiedzieć ile taka przyjemność piaskowania i malowania felg kosztuje
![]()
I na zielono wymalować i wiejski tuning![]()
w dou ma maszynki ja do niego bede niedlugo oddawal moze jak wyplata wpadnie75zl piaskowanie z malowaniem
35 samo piaskowaniie 17-nastek za mniejsze fele pewnie mniej
![]()
To zrób zdjęcia dokładne przed i po renowacji![]()
spoko beda fotyprzed po piaskowaniu i po malowaniu
![]()
czego tu taka cisza znowu ?? nic sie nie dzieje