Pozdrowienia dla kierowców 156 SW i 159 oba na klubowych ramkach (jak się nie mylę), widzianych dzisiaj ok 07:00 na S8 jeszcze przed zjazdem na Prymasa
Pozdrowienia dla kierowców 156 SW i 159 oba na klubowych ramkach (jak się nie mylę), widzianych dzisiaj ok 07:00 na S8 jeszcze przed zjazdem na Prymasa
Pozdrowienia na kierownika ewentualnie kierowniczki oramkowanej147 widzianej dziś na parkingu biedronki w Zielonce.
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 159 WSC, która jechała dzisiaj za mną na terenie P3 w miejscowości Błonie- Pass
A w Warszawie Giuliów jak mrówkówJedynie przez ostatnie 30 minut dwie widziane i oczywiście pozdrawiam kierowników
Jedna na Wybrzeży Kosciuszkowskim widziana Giulia Q ramki SB.... Oczywiście znana nam z Zachar Off
fajnie ryczala w tunelu
a druga czerwona czarne fele zaparkowana na ul. Parkingowej.
Napisane na Commodore C64..![]()
Pozdrowienia dla kolegi z Siedlec ,srebrny sedan 159 z ramkami klubowymi zaparkowany koło ogrodniczego na Kilińskiego około 15.20
Rozglądałem się żeby zaparkować obok ale w tym miejscu o tej porze to cud dorwać miejscówkę a była by fajna fotka z takim samym kolorkiem ale SW
Dziękuję za zaproszenie włożone za wycieraczkę na ul. Zielone Zacisze. Podkładki cuoresportivo.pl widocznie zmyliły kolegę/koleżankę. Jestem, jestem. Hej.
Dzisiaj koło godziny 8:00 na Mordorze, na skrzyżowaniu Wołoskiej i Domaniewskiej czerwone 159 w sedanie - blachy o ile dobrze pamiętam WH...
Pozdrawiam kierownika
T.
Pozdrawiam . Kierownika chyba147 srebrna WY....ramki klubowe. Widziany Wał Miedzeszynski kierunek siekierki Czwartek godzina 23:45.
Napisane na Commodore C64..![]()