chyba tak,umarłcoś ciężko budzimy się na wiosnę
brak pomysłów
Ponoć koło Arkonki jest nowo zrobiony parking i ławeczki miejsce na ognisko i grila.
chyba tak,umarłcoś ciężko budzimy się na wiosnę
brak pomysłów
Ponoć koło Arkonki jest nowo zrobiony parking i ławeczki miejsce na ognisko i grila.
Ostatnio edytowane przez Klara ; 21-04-2013 o 11:38
to fakt od piatku do niedzieli nie ma tam nawet gdzie auta postawicprzynajmniej widac ze pomysl trafiony. W tyg za to nie ma najmniejszego problemu
Na Taczaka widziałem jakieś nowo wybudowane miejsca na ogniska tylko nie wiem czy da się tam wjechać samochodem .
Fajna miejscówka jest też w dolinie siedmiu młynów - czy jakoś tak - jedzie się przy głębokim w stronę Pilchowa - i tam przed zabudowaniami pierwszymi trzeba skręcić w lewo w polną drogę - później lewo i jeszcze raz lewo - przeważnie auta jakieś tam stoją zaparkowane... Kilka kroków i już mamy idealne miejsce na grilka - tylko do aut trochę daleko, więc.... sam nie wiem![]()
No proszę ...jaka burza mózgów. Na Arkonce nie byłam więc nie wiem jak jest w weekend.
Może coś wybierzecie:
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1...,13828830.html
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."
Może z uwagi na to, że dawno się nic nie odbyło, to proponuje spotkać się.
Niedziela zamiast do kościoła to o 12 na głębokim na porannego grilla, bo po południu ma padać.
Czy ktoś się pisze?
Ja się piszę... ale na event do Szczecinka![]()
kurde, myślałem, że to w sobotę. A ktoś się ze Szczecina do Szczecinka w niedziele wybiera?