kolega chcial kupic w salonie, ale celował w wersje z LPG, niestety, dowiedział się, ze wersje z LPG wycofano ze sprzedaży, z uwagi na minimalne zainteresowanie kupujących.
kolega chcial kupic w salonie, ale celował w wersje z LPG, niestety, dowiedział się, ze wersje z LPG wycofano ze sprzedaży, z uwagi na minimalne zainteresowanie kupujących.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
A masz normalny dach czy szklany radek?
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
Szklany.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No to albo zmienili cos po lifcie np. Fotele? albo uroslem haha
Dla pewnosci przed chwlka sprawdzilem i jak siedze na tyle po lewe i prawej stronie dotykam milimetrami podsufitki na bocznych zagieciach...jak usade na srodku to jest lekka szparka ale maly podskok i lampka tylnia zalicza prawdopodobnie pekniecie...i to prz 170cm...nie wyobrazam sobie twojej siostry o 10cm wyzszej :p
Z przadu jest luz ale z tylu masakra ze szklanym dachem...
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
ok
Citroen zawsze ma dobre oferty.. Nawet jest taki kawał: dlaczego właściciel nowego citroena wyjężdżając nim z salonu jest wkurzony? Bo właśnie usłyszał w radiu reklamę nowej, jeszcze korzystniejszej promocji..żarcik taki
ale rozumiem, że my tutaj nie kierujemy sie stereotypami
W lutym 2014 szukałem niewielkiego samochodu dla siostry (skoro dla szwagra to i dla siostryOferta Citroena była bezkonkurencyjna i wybór padł na C3: rocznik 2014!, silnik 1.2 82Km-zatem nie podstawowy, automatyczna klima, panoramiczna szyba przednia, pełna elektryka łącznie ze składanymi lusterkami(w alfie nie mam..),centalny zamek, tempomat, czujniki cofania, fabryczne radio ze sterowaniem przy kierownicy... cena 40.600 zł. Uważam, że cena genialna za tak wyposażone auto. Swoją drogą, fajnie już nawet auta klasy B są wyposażone. Citroen był kupiony w Płocku (w sumie trochę przypadek, wracaliśmy z Olsztyna i po drodze w Płocku, duży salon przy drodze, to się zatrzymaliśmy i akurat mieli na stanie, krótkie negocjacje, po powrocie we Wrocławiu nie dali takiej ceny to zakup w Płocku.. rynek mieliśmy rozeznany, bo już od 2 tygodni auto było szukane) Alfę kupiłem w Krakowie, tylko Experta we Wrocławiu. Warto poszukać..
nie to żebym chciał kogoś dyskryminować, boże broń, ale trzeba stwierdzić że sporo wrocławian to potomkowie repatriantów ze wschodu, jak wiadomo wschodni ludzie mocni z charakteru jak i z obyczaju, być może to jest jakieś wytłumaczenie trudności negocjacyjnych w zakupach we wrocławiu,
osobiście posiadam szwagra któren to zdecydował sie na ożenek z panną z wrocławia no i współczuje chłopu.....
Tak źle nie jestPoprzednie auta czyli 407 kupiłem we Wrocławiu, renault też.. Na alfę też dostałem dobrą cenę we Wrocławiu, ale nie była czerwona i nie miała premium. Kupując alfę zastanawiałem się chwilę nad nową 308 i civic'iem i też ceny były dobre we Wrocławiu.. Cena końcowa zależy od wielu czynników, nie tylko od zdolności negocjacyjnych i uległości sprzedawcy.
Tak generalnie to zdecydowanie wystrzegam się uogólnień i stereotypów..![]()
Byłem jak na razie u dealera we Wrocławiu. Nie rozmawiałem o cenie, zostałem poinformowany że to co na wywieszkach jest "do negocjacji". Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zostałem też poinformowany, że przy złożeniu zamówienia w dniu dzisiejszym auto zostanie zamówione w fabryce we wrześniu, a potem 6 - 12 tygodni czekania w zależności od tego co wybiorę.
Odnośnie szklanego dachu - mają jeden taki na salonie we Wrocławiu. Z moim wzrostem 178 cm po zajęciu miejsca dotykam głową dachu.
-EDIT-
dotykam głową dachu na tylnym siedzeniu.![]()
Witam
Panowie o jaki rabat można obecnie krzyczeć bo ciocia zmienia julke 1.4MA na nowa i w sumie będzie to 2.0 jtdm-2 175km TCT w jakimś wypasie.
Bo po tym jak negocjacje CLA 200 utknęły w martwym punkcie... ciocia stwierdziła ze może sie skusi na nowa julke tylko w innym kolorze.