Póki co leżą w garażu i czekają na klienta.Jak sprzedawałem 159 i założyłem 17" z zimowymi to fuuj...Jednak felga 19" w tym wydaniu robi z auta milion dolarów
![]()
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Witam. Przymierzam się do zakupu mojego pierwszego samochodu. Wybór padł na Alfę 159 minimum 150 konny diesel w manualu. Może jest ktoś kto kupował autko u tego gościa z superalfa. Link do ogłoszenia otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-kolorowa-nawigacja-ideal-ID6ylurp.ht
Niech ktoś bardziej fachowy looknie na to ogłoszenie, czy jest ona warta tej kwoty.
Ja się zastanawiam czy nie zlecić ludziom z superalfa sprowadzenia takiej alfy jakbym chciał. W Polsce jakoś nie mogę znaleźć takiego 2.4JTDm jakie by mi odpowiadało.
Ciemna strona SuperAlfa Częstochowa
moze sie zmienilo, ale opinie mieli różne
Witam, co możecie powiedzieć na temat tego egzemplarza OLX:228962689 Pozdrawiam
[MENTION=2711]Cubus00[/MENTION]
Kolego, dzięki wielkie za podesłanie tego tematu. Miałem jutro jechać obejrzeć 159 która tam stoi, ale po tym co tam przeczytałem, moja noga tam nie zawita.
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...tml#bafa327ff1
Oglądał ktoś, zna auto? Widać, że z wersji TI są tylko koła i nakładki na lusterka, obniżone zawieszenie. Brakuje progów i całego wnętrza. Jednak nie przeszkadza mi to jeśli auto jest w stanie odzwierciedlającym cenę.
Te 6,8l to chyba z katalogu zaczerpnął albo jezdzi tylko trasą do 120 km\h Nie wspomina nic o klapach w kolektorze i dpf.Cena dobra jeżeli chodzi o wyposażenie.Jeżeli stan lakieru podwozia itp jest ok to warto się zastanowić.Aukcja grzecznościowaDokładnie oglądaj sprawdź pod kątem wycieków i dziwnych niepokojących odgłosów na wolnych obrotach.Zainteresuj się sprzęgłem i dwumasą.Ze zdjęć to nic nie wyczytasz.Czarna jak smoła
razem ze scudetto.Widać że gość się bawił w poprawę wyglądu swojej belli.Chciał koniecznie zrobić z tego Ti.Nawet w opisie ma Ti
Dla przeciętnego kowalskiego ktory nie jest w temacie alfy sprzeda to jako turismo internacionale
![]()
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]