pozdro dla zlotej poliftowej 156 dzis na trasie torun bydgoszczi czarnej JTD na ramkach bydgoskiego klubu pod siedziba K EX
pozdro dla zlotej poliftowej 156 dzis na trasie torun bydgoszczi czarnej JTD na ramkach bydgoskiego klubu pod siedziba K EX
Pozdro dla Mask'a mijanego na ul. Chełmińskiej (przy remoncie torów) dziś ok.13:30. Jechałem żółtą Pandą na blachach LU XXXXX :-)
Oraz pozdrowienia dla 147 na podkładkach klubowych stojącej w Brodnicy przy sklepie AL, a później jadącej ul. Korczaka w Brodnicy obok naszego domu.
Pozdrawiam Kierowcę 159 w sedanie. Mijanego na Gdańskiej po 22. Wspólna podróż aż do mostu pionierów.
Tyle tylko, że to nie gtv a Spider![]()
Pozdrowienia dla kierownika 156 SW na klubowych ramkach widzianego dzisiaj na trasie Słupsk-Ustka
AR 147 Czarna trasa Koszalin - Kołobrzeg. Przepraszam użytkownika tej Alfy ale w ostatnim momencie zauważyłem i nie zdążyłem pomachaćale bardzo mi miło
![]()
Na Kraszewskiego w Bydgoszczy widziana stojaca 156 na klubowych ramkach. Pozdrowienia dla wlasciciela![]()
Pozdro dla Białej gtv FL na GKA XXXX przepuszczonej w Koszalinie na ul. Szczecińskiej (jechałem ambulansem)![]()