Witam.Dzięki za rozkodowanie VIN a czy mógłbym się dowiedzieć coś o przebiegach tych samochodów
ZAR94000007135490
ZAR94000007047942
Witam.Dzięki za rozkodowanie VIN a czy mógłbym się dowiedzieć coś o przebiegach tych samochodów
ZAR94000007135490
ZAR94000007047942
Mam nadzieję,że nie łamię regulaminu,ale wystawiłem dziś na otomoto ofertę białej Julki 2013 r 1.4 120 KM.Auto naprawdę warte polecenia i fajnie gdyby trafiło w dobre ręce.W przypadku pytań pozostaję do dyspozycji na priv
dokładałemFull bieda
![]()
Nie bierz tego do siebie. Stwierdziłem po prostu fakt![]()
Trzeba się tylko cieszyć, że tak się potoczyła sprzedaż, gdyż to dowodzi, iż jest popyt na nasz Julki i co więcej nie tracą one dużo na wartości. Sam możesz nam to obliczyć, ale podejrzewam, że za nową dałeś max 70 kPLN albo i nie a sprzedałeś za 46 kPLN to oznacza utratę wartości po 4 latach 34% - uważam, że całkiem dobry wynik. Popraw mnie jeśli się mylę![]()
jeżeli oceniacie auto jako ulep tylko dlatego, że nie ma ori kół no to życzę powodzenia. A nie dziwi was w wersji poliftowej grill zp rzedlifta oraz praktycznie nowy Icek za zderzakiem?
Kolego potwierdziłem że to ulep, gdyż oglądał go mój kolega i faktycznie jest to ulep jakich mało.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yTtWx.html