Witam klubowiczów z Płocka![]()
Czarna Alfa 147 TG99 to jaramki niedługo bd zamówione. Nie wiedziałem że i w płocku też mamy zloty
Pozdrawiam Krystian
Witam klubowiczów z Płocka![]()
Czarna Alfa 147 TG99 to jaramki niedługo bd zamówione. Nie wiedziałem że i w płocku też mamy zloty
Pozdrawiam Krystian
Ostatnio edytowane przez KrystianAd ; 02-03-2013 o 21:14
No bardzo możliwe, często bywam w płocku![]()
kambizes55 czy to z Tobą minąłem się przed 15 na Dobrzyńskiej ?![]()
Dziś jeździłem po całym mieście w tych godzinach ale na dobrzyńskiej mnie nie byłosam widziałem dziś w identycznej belli jak moja jakąś brunetkę
![]()
a to przepraszam... już myślałem, tylko nie pasował mi fakt, że ramka alfaholików była z przodu (a z tego co się doczytałem, to tam jej nie masz)
Nie wiecie, czy któryś Alfistaz Płocka lub okolic ma na sprzedaż felgi 17" 5x98 z oponami, najlepiej "szprychowe"?
No to co pogoda co raz ładniejsza i można już myśleć o jakimś spocie. Ja bym się pisał na tą sobotę ale tak gdzieś w godzinach około 11-12. Byłby ktoś chętny???
ja byłbym chętny, tyle że słyszałem w ten weekend ma trochę popadać... więc pewnie spotkalibyśmy się na wielopoziomowym
No właśnie tak straszą ta pogodą ale nie wiadomo co to będzie. Słuchajcie róbmy ostateczną listę kto się pisze. Ja proponuję tą sobotę koło godziny 11-12. Niech każdy chętny się wpisuje i niech napisze jaka godzina mu pasuje.
1) piotreek - 11:00