Alfa to majstersztyk motoryzacji, dusza i piękno i zawsze będę jeździć Alfą bo czuje się w niej naprawdę dobrze.
Będę Dziś na McDonaldzie, już nie liczę że ktoś przyjedzie, jak ktoś ma ochotę to zapraszam.
Alfa to majstersztyk motoryzacji, dusza i piękno i zawsze będę jeździć Alfą bo czuje się w niej naprawdę dobrze.
Będę Dziś na McDonaldzie, już nie liczę że ktoś przyjedzie, jak ktoś ma ochotę to zapraszam.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Też będe jeżdzić Alfą mimo iż to naprawde inny fiat niestety,kupiłem taki bo taki mi sie podobał i w takim czuje się dobrze.Włoska motoryzacja od zawsze była synonimem piekna i czerpali wzorce zniej wszyscy i nadal to robią chociażby durny seat.
Motofan, mnie jeszcze niestety nie ma w Słupsku więc nie mogłem wpaść. Jutro będę wracał, ale tym razem Xsarą picasso ojca, bo ma hak, a potrzebuję parę większych gratów zawieźć na przyczepce. Mam nadzieję że dojadę...
Też chyba za jakiś czas sobie założę, ale odkręcany, co by nie szpecić tyłka...
Co do haka to moge Tobie polecić hak ze słupskiej fabryki Auto Hak,są naprawde dobre,tylko kup na aledrogo bo u nich jeszcze drożej chyba że coś się zmieniło,wkażdym razie kiedy ja usłyszałem cene to zapytałem czy je od razu montują,usłuszałem że nie.No i kupiłem jeszcze tańszy i teraz żałuje,po tabliczcze homologacyjnej już po roku nie było śladu i cały tak byle jak wykonany, w polonezie mam ze słupska już kilkanaście lat i wygląda znacznie lepiej.
Jutro o 18.00 spotkanie. Miejsce do ustalenia, prawdopodobnie K2.
spalanie 7.8l/100km
W takim razie będę na pewno. Motofan, jak możesz to weź komputer ze sobą. Będę bardzo wdzięczny. Jeśli oczywiście masz możliwość. Dozobaczyska
ja nie dojadę na 18 z wlkp...
Będe![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Dobra będę i laptopa wezmę.
spalanie 7.8l/100km
podziękował uprzejmie za spotkanie! oraz niezbędną pomoc. Motofan - jak będziesz miał chwilę, to prześlij mi zrzut ekranu. Dzięki raz jeszcze