we Wrocławiu widziałem dwie a jeżdzę dużo codziennie. I jedno stelvio.
Na trasach w Polsce chyba ze dwa stelvio i jedną julię.
jak na auto będące od roku w sprzedaży, żenujący wynik. Brutalna prawda: nie sprzedają się.
we Wrocławiu widziałem dwie a jeżdzę dużo codziennie. I jedno stelvio.
Na trasach w Polsce chyba ze dwa stelvio i jedną julię.
jak na auto będące od roku w sprzedaży, żenujący wynik. Brutalna prawda: nie sprzedają się.
No bo jest drogie plus jak tylko wspomnę że chcę kupić alfę to idzie tekst czy laweta w zestawie. Plus nie oszukujmy się np giulia jest mocno w tyle jeśli chodzi o elektronikę użytkową.
Lepiej sie sprzedaje niz Jaguar, Volvo, Infiniti, Lexus. Nie jest drogi w porownaniu do tego co oferuje a elektronika uzytkowa to nie wszystko. Anderson jests okropnym trolem internetowym.
Jestem zadowolony z faktu, że użytkuję auto, które ciężko nazwać pospolitym. Skąd ta nagrzewka na rekordy sprzedaży???
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Wg danych z najnowszego wydania "Motoru" w pierwszym półroczu sprzedano na rynku polskim 587 sztuk samochodów AR. Brak danych o poszczególnych modelach, ale o ile pamiętam, za cały ub. rok sprzedaż była ok. 700 sztuk, więc można założyć, że przynajmniej ok. 30% to Giulia i, ewentualnie, Stelvio
Wyjeżdżając wczoraj z mojej własnej uliczki patrzę... i skręca w nią piękna Giulia w kolorze Rosso. Przejechałem trasę do Wenecji i z powrotem, i nie spotkałem ani jednej, a tu taka przyjemna niespodzianka![]()
Ostatnio edytowane przez mcwaw ; 25-07-2017 o 13:33 Powód: Edit
Fiat Tipo też się nie sprzedaje, widziałem go dotychczas tylko parę razy. RR Silver Shadow nie widziałem nigdy, ONE SIE W OGÓLE NIE SPRZEDAJO! GRAŻYNA, BIERZEM PASATA!.