Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

Użytkownik Romeo Avatar FifthGear
    Mieszka w
    Dublin
    Auto
    Obecnie Volvo S80 T6

Domyślnie

Cytat Napisał Arthrm Zobacz post
    jedziemy razem? jade koniec sierpnia na swoj slub www.eurorejsy.pljade 23 sierpnia kiedy slub??? gdzie mieszkasz w PL??Czester jedziesz na zlot?
    Ja jade wczesniej, chce wyjechac 13 sierpnia i wracam 28-29 bo od 30 moj syn idzie do szkoly No wlasnie chcialem przez nich zabookowac ale cos sie nie moge z nimi dogadac,brak telefonu,na maila mnie opieprzyli ze nie wypelnilem formularza! kurde mowie jakas masakra. Policzylem sobie sam i wyszlo mi ze taniej bedzie jak sam sobie zaabookuje. Jade z Roslare do Chareburga - Francja we 2, a wracam tak samo tylko w 4 osoby. Wyszlo mi 529 euro w dwie strony z kabina i 1900 km do Polski, mieszkam w Olsztynie. Przewaga jest taka ze to tylko jeden prom i mniej km Jutro kupuje bilety

Użytkownik Romeo Avatar Arthrm
    Mieszka w
    Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,

Domyślnie

no trzeba u nich wypelnic form :/ maja fajne oferty...naprawde ceny mocno sie roznia od tego co masz na stronach promow...u mnie roznica to ponad 120 euro. Sprobuje wypelnic forme w zakladce promocje i jutro powinienes miec odp z cenami
    Ah szkoda myslalem ze pojedziemy w 2 alfy daj znac jak minela podroz

pamietaj zeby bookowac miedzye poniedzialkiem a czwartkiem wtedy jest duzo taniej

w Olsztynie mam rodzine
    Ostatnio edytowane przez Arthrm ; 28-06-2012 o 21:21
    IRLANDIA

____________Jest:_______________________Były:____ _______________________________

______Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo______ Alfa Romeo 156 1.6 Lusso________Alfa Romeo 147 1.6 Lusso
    __________________ _____

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Hej. W sobotę będę u bradera monasterevin, "piotra i pawła" (domyślacie. Się imię bradera??)
    Więc jeśli zdrowie pozwoli to podjąde, alfa jeszcze nie gotowa na pokazy ale może nikt nie wygoni??

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

Cytat Napisał czester085 Zobacz post
    Hej. W sobotę będę u bradera monasterevin, "piotra i pawła" (domyślacie. Się imię bradera??)
    Więc jeśli zdrowie pozwoli to podjąde, alfa jeszcze nie gotowa na pokazy ale może nikt nie wygoni??
    No wiem ze Piotra i Pawla ale ja dam rade, to moze jak bedziesz jechal z monasterevin to spykniemy sie u mnie i pojedziemy razem ???

Mieszka w
    Dublin
    Auto
    Obecnie Volvo S80 T6

Domyślnie

Cytat Napisał czester085 Zobacz post
    alfa jeszcze nie gotowa na pokazy ale może nikt nie wygoni??
    Moja tez nie gotowa wiec sie nie przejmuj. Im nas wiecej tym lepiej Zeby tylko pogoda dopisala.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał pabloilala Zobacz post
    No wiem ze Piotra i Pawla ale ja dam rade, to moze jak bedziesz jechal z monasterevin to spykniemy sie u mnie i pojedziemy razem ???

Wszystkiego najlepszego!!!!

Będę na spocie!!! Siema

Mieszka w
    Dublin
    Auto
    Obecnie Volvo S80 T6

Domyślnie

no trzeba u nich wypelnic form :/ maja fajne oferty...naprawde ceny mocno sie roznia od tego co masz na stronach promow...u mnie roznica to ponad 120 euro. Sprobuje wypelnic forme w zakladce promocje i jutro powinienes miec odp z cenami
    Ah szkoda myslalem ze pojedziemy w 2 alfy daj znac jak minela podroz

pamietaj zeby bookowac miedzye poniedzialkiem a czwartkiem wtedy jest duzo taniej

w Olsztynie mam rodzine
    A jesli chodzi o podroz, bo ja jechalem juz parnascie razy tyle ze nie jako kierowca. Generalnie to najlepiej w nocy sie leci bo w dzien jest dosc tloczno. Trzeba przygotowac sie na to ze w trakcie moze byc jakis wypadek,szczegolnie w Niemczech wtedy mozna stac tak 3-8 godzin w korku;( na autobanie. Moj rekord to 11 godzin we Wloszech. Niemcy raczej szybciej sie rozprawiaja z wypadkami. Trasa jest lekka i przyjemna. Niestety w Polsce to juz zupelnie inna bajka, ten etap podrozy moze byc ciezki. Ograniczenia predkosci w zaleznosci od trasy. Mowi sie ze na niemieckich autostradach nie ma ograniczen, no niestety sa i to bardzo czesto do 80 jak jest remont i 120 jak lepszy odcinek. Policji jest tez dosc duzo a mandaty nie naleza do najnizszych. Wiec lepiej trzymac sie tych ograniczen bo jak nie masz 1000e na mandat to ladujesz za kratkami na dobe Nie zapomnij o gasnicy i apteczce ! bo jak ciebie zatrzymaja tak dla zasady to lepiej zebys mial ze soba.

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

dzieki za rady zastanawiam sie czy dam rade jako jedyny kierowca jak tam zakup biletow?
    IRLANDIA

____________Jest:_______________________Były:____ _______________________________

______Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo______ Alfa Romeo 156 1.6 Lusso________Alfa Romeo 147 1.6 Lusso
    __________________ _____

Mieszka w
    Dublin
    Auto
    Obecnie Volvo S80 T6

Domyślnie

dzieki za rady zastanawiam sie czy dam rade jako jedyny kierowca jak tam zakup biletow?
    No nie jest lekko, ja tez bede jechal cala trase. Wypelnilem pare formularzy, chyba pojade ta trasa co ty, zobacze ile mi policza za bilety.

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

cena nie powinna sie dozo roznic

Panowie! cos mi stuka z tylu na poczatku myslalem ze to cos w tylnich drzwiach... ale dupa...to zawieszenie... stuka tylko na nierownosciach... myslicie ze to drazki stabilizatora? jezeli tak to myslicie ze bede w stanie sam wymienic zwyklymi narzędziami ? a ewentualnie jaki to koszt?
    Ostatnio edytowane przez Arthrm ; 30-06-2012 o 10:21
    IRLANDIA

__________________ _____