Przy okazji tej informacji daty premier przesunęły się znowu o kolejne 2 lata
Po cichu liczyłem na przyszły rok i poczekałbym nawet chwilę ze zmianą auta, ale w takim wypadku nie ma sensu - znowu trzeba iść do konkurencji...
Przy okazji tej informacji daty premier przesunęły się znowu o kolejne 2 lata
Po cichu liczyłem na przyszły rok i poczekałbym nawet chwilę ze zmianą auta, ale w takim wypadku nie ma sensu - znowu trzeba iść do konkurencji...
Pozdro,
Bartas
W jednej części artykułu piszą że 2015 a gdzie indziej pisza że 2017 ... kolorowy zawrót głowy ... chyba sami nie wiedzą jak jest.
Skoro Sergio sam nie wie, to jak biedni dziennikarze mają?![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
a na koniec powie : mi scusi, nie udało się ...
6 maja dowiemy się wszystkiego.
... czyli tego, że Giulia będzie w sprzedaży już za dwa lata*
* - datę początkową można obrać dowolnie.
Oczywiście, że za dwa lata. Aż do maja 2015.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
ja jestem mocno zaskoczony...
...że tak mało tych modeli wypuści.
piszę o tym cierpliwie od dawna, od dawna.... zaczynacie rozumieć, ze moja ocena Sergio była trafna?
Dodano po 10 minutes:
"Fiat aims for Alfa sales of at least 500,000 vehicles a year compared with about 100,000 sold last year,"
Bodaj w 2010 Sergio trąbił, ze w 2014 ma być at least 500,000 vehicles.......
Ostatnio edytowane przez KRS ; 26-03-2014 o 23:18 Powód: Dodano
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Wiesz, akurat to, że nie udało się w 2014 było spowodowane raczej kryzysem na rynku motoryzacyjnym, a potem tymi problemami z Chryslerem. Nie obwiniałbym więc do końca Sergio.
Nie rozumiem natomiast tego co on robi teraz. Skoro wszystko już dopięte na ostatni guzik, wyszli na prostą to zamiast ruszyć pełną parą i wziąć się za Alfę to znowu dowiadujemy się o kolejnych obsuwach...
Poczekajmy do 6-go maja i zobaczymy jaki plan rozwojowy Fiat nam zafunduje - może jednak nas zaskoczą pozytywnie?!
Pozdro,
Bartas
znowu przesunięcie o 2 lata?no przecież to jakieś żarty i kpiny ileż można czekać 6 lat przerwy?tymi 2 modelami alfa nawet nie ma szans utrzymać się za duża konkurencja,to już przesada ileż można czekać?
zniechęca mnie ta marka co raz to bardziej i myślę nad zmianą na konkurencję,żaden mechanik nie chce dotykać się do alfy bo wiecznie narzekają że to najgorsze samochody psychicznie idzie się zamęczyć
jak dalej będą tak przekładać to oczywiste że konkurencyjne marki nie dadzą się wybić alfie bo ileż może trwać stagnacja