Anetka dobrze prawi że u niej dobra kawa a z atrakcji to w poniedziałek np. robiliśmy sobie u niej przeglądy które nawet nawet wyszłyWięc jak coś ogarniemy to napewno wszystkich chętnie zaprosimy
![]()
Anetka dobrze prawi że u niej dobra kawa a z atrakcji to w poniedziałek np. robiliśmy sobie u niej przeglądy które nawet nawet wyszłyWięc jak coś ogarniemy to napewno wszystkich chętnie zaprosimy
![]()
Jak będą niespodzianki to i ja przyjade![]()
Dokładnie tak będzie.
Too musimy sie zebrac, dogadac termin i jedziemyy !!![]()
Na razie choruję ale napewno coś wykombinujemy w listopadzie.
Noo w Listopadzie by najlepiej bylo..
jaa teraz jezdze po mechanikach i szukam kogos kto Mi kolo odkreci, bo zlapalem kapcia z przodu, i chcialem to odrazu zrobic zajezdzam do mechanika aa Ci mowia ze kola sie nie da odkrecic.. bo sie sruba obrobila i wkladam klucz do srodka i sie kreci w kolko... ;/ i jest maly problem bo sie nie odkreci jednej sruby i auto stoi pod domem na kapciu
Musze szukac kogos kto ma jakis sposob na too...
Noo da rade, ale musi byc jakis dobry spawacz i dorze to zrobic, bo szkoda Mi felgi.. ;/ ;/
Jeszcze bede jezdzil zeby Mi ktos dorobil taki klucz jak ja mam, tylko ze minimalnie wiekszy, zeby go wbic w ta srube i moze wtedy sie odkreci, aa jak juz to nie pomoze, to tyylko spawanie chyba zostaje...
Ale masz obrobiona srube czy zerwany gwint w piascie i sie nie da odkrecic?