Hedonysta
Dziękuję bardzo za podpowiedź![]()
Hedonysta
Dziękuję bardzo za podpowiedź![]()
Pierwszy post, więc witam wszystkich.
Czy ktoś może coś powiedzieć na temat AR 159 lub samego sprzedającego z tej aukcji? Na oko laika wszystko (oprócz braku zaślepki w tylnym zderzaku) wygląda w porządku.
allegro - 6439589223
Przeglądając dziś autoscout24.pl natknąłem się na podobną sztukę (290647081), zdjęcia robione są w identycznej lokalizacji co powyżej, sprzedający nawet nie zrobił własnych zdjęć, tylko najwyrażniej wstawił te z aukcji na autoscout24.
Możecie polecić jakiś serwis w Płocku, gdzie możnaby ewentualnie sprawdzić auto przed zakupem?
To są inne auta, ale w podobnej/identycznej/tej samej lokalizacji. Pamiętaj, że zdjęcia z Płocka są zawsze świetnie wyretuszowane.
Prawdopodobnie gość z Lipska robił zdjęcia w Płocku (np. pochodzi stąd i zlecił zdjęcia magikom płockim) lub jest to próba oszustwa/nadużycia (czyt. zdjęcia są ukradzione i auto wystawione 'na zaliczkę').
Ostatnio edytowane przez jahu ; 06-09-2016 o 22:59
Czyli pozostaje tam po prostu jechać i obejrzeć auto.
Po zapoznaniu się z wątkiem na temat różnic między przed/po lifcie, zauważyłem, że panel klimatyzacji jest poliftowy, a tylna kanapa przedlitowa (po lifcie były "płaskie"). Czy to normalne?
Jeśli ktoś zna jakiś sprawdzony warsztat w Płocku, gdzie można zrobić przegląd przed zakupem to proszę o namiary.
Ta z Płocka ma skóry poliftowe. Na zdjęciach wyglądają na zniszczone.
W łódzkim jesr auto komis Dudki 11. Z tego co widzę mają trochę różnych Alf. Możecie coś powiedzieć na temat tego komisu?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Jest
Passat B5 1.9 TDI FL
Była: Alfa 145 1.7 BoXeR / Alfa 146 1.7 BoXeR
Ile razy tam bym nie był z klientami na oględzinach, tyle razy nie znalazłem tam nic co by w połowie odpowiadało opisowi. Same padaki do tej pory tam widziałem.
Zdjęcia motoryzacyjne, oględziny samochodów, ubezpieczenia w PZU, pranie tapicerki.
Tel.669901601
Dzieki, wszystko już jest jasne.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Jest
Passat B5 1.9 TDI FL
Była: Alfa 145 1.7 BoXeR / Alfa 146 1.7 BoXeR
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Już niedługo mam nadzieję dołączyć do grona alfoholików
Poszukuję AR 159 z silnikiem 1.75TBi. Czy może ktoś z szanownych Kolegów/Koleżanek widział alfę z ogłoszenia allegro nr 6458056776.
Co sądzicie? Warto jechać obejrzeć? (Jestem z Gdańska więc mam kawałek i nie chcę jechać na darmo). Z góry dzięki za wszystkie wskazówki.