Wydaje mi się że to auto z Tuszyna oglądałem na początku września (podobny przebieg,silnik 2,4,automat)
O ile silnik całkiem przyzwoicie chodził, to wnętrze było przyniszczone.
Wydaje mi się że to auto z Tuszyna oglądałem na początku września (podobny przebieg,silnik 2,4,automat)
O ile silnik całkiem przyzwoicie chodził, to wnętrze było przyniszczone.
Tylko właśnie kwesta dlaczego cofnięty i z ilu bo np. z poniżej 200k km nikt by nie cofał bo to już podejrzane. Musisz dokładnie obejrzeć i szczególną uwagę zwrócić właśnie na silnik. 2.4 to fajny motor ale niestety drogi w naprawach. Cokolwiek by nie padło kosztuje sporo więcej niż do 1.9 wiec trzeba szukać zadbanego egzemplarza, który nam długo posłuży.
kiedyś miałem 2.4 tylko, że w 156 i myślę, że to wspaniały motor, a do tego z automatem przeważnie są w lepszym stanie bo ciężej go "przekręcić" .
GPV - pamiętasz może w jakiej kondycji było nadwozie ?
Tylko sedan, ale wolę manual z mocniejszą turbiną - 210 KM
Czy jest ktoś, kto może mi pomóc obejrzeć auto w Bydgoszczy w najbliższy weekend (22 października)? Chciałbym obejrzeć auto - chcę je zabrać na warsztat, ale mimo wszystko chciałbym z kimś ogarniętym w temacie AR159 obejrzeć to auto. Silnik 2.0 JTDm.
Bardzo proszę o info, czy ktoś może mi pomóc.
Witam, panowie mam pytanko czy ktos moze ogladal juz ta brere w Radomiu ? Wszelkie opinie o tym aucie przyjme na klateallegro.pl/ShowItem2.php?item=6554092174&ref=last-visited
Śledzę ogłoszenia Brer gdzieś od czerwca, i o ile pamięć mnie nie myli to ten konkretny egzemplarz stoi już przynajmniej 2-3 miesiące i miał w międzyczasie ze dwa razy obniżaną cenę. Raczej nic godnego polecenia.
Ostatnio edytowane przez NovemberYankee ; 22-10-2016 o 22:18
Klient deklaruje ze auto jest w idealnym stanie tylko tylni zderzak byl malowany poniewaz byl w slabym stanie a tak to niby na calosci ma fabryczny lakier , cenna powiem ze ciekawa sam juz nwm ... moze ktos ja ogladal na zywo i wypowie sie cos wiecej na ten temat![]()