Pozdrowienia dla dwóch granatowych 166 i dwóch czarnych 147 widzianych w niedzielę pod Biedronką w Rymanowie około godziny 18:30. Wszystkie bez ramek, ale może ktoś na forum jest.
Pozdrowienia dla dwóch granatowych 166 i dwóch czarnych 147 widzianych w niedzielę pod Biedronką w Rymanowie około godziny 18:30. Wszystkie bez ramek, ale może ktoś na forum jest.
Pozdawiam kierownika srebrnego SportWagona z klubowymi ramkami spotkanego dziś na moście na ul. Lwowskiej, pomachane i odmachane.
Mateo - widziany wczoraj koło południa pod kantorem w Stalowej ;-)
Pozdrowienia dla zaramkowanej butelkowozielonej RST... widzianej dziś około 15:30 na obwodnicy w Rzeszowie. Próbowałam pozdrowić z czerwonej Mito, ale nie było odzewu...![]()
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
Pozdrawiam wszystkie alfy mijane dzis na trasie Rz-Waw
Wyrazy wspolczucia sle dla kierowcy srebrnej 147 RT ktorego chyba zlapala policja w Majdanie Krolewskim
Szczegolne pozdrowienia dla wlasciciela grafitowej 156 TST mijanego za Ostrowcem ktory jako jedyny odwzajemnil pozdrowienie.
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 z klubowymi ramkami (sedan, tspark) upolowanego wczoraj na światłach obok C.H. Europa około 16:15.
a ja dziś widziałem manewr srebrnej alfy 156 na trasie Tuszyma - Ostrów, niestety niezbyt mądry. Alfa jechała za bryczką i nagle bez żadnego kierunku zaczeła ją wyprzedzać, niestety w tym czasie inny samochód już rozpoczoł wyprzedzanie alfy. Zero patrzenia w lusterka i używania kierunków. Szczęśliwie ten 2 samochód zdązył wychamować i alfa nie miała tyłka do klepania. Alfa bez ramek.
Pozdrowienia dla kierownika 159 z klubowymi ramkami na tablicy W* widzianej przed chwilą na przystanku przy ul. Krakowskiej na wjeździe do Rzeszowa.
pozdro dla kierownika siwej 156 z wyglądu jak GTA mijanego pare dni temu w lublinie ok godz 18