Brat, ojciec, kolega, wujek, kuzyn itd. nie mam mechaników w rodzinie, a co do kupowania auta to chyba ja z nas jestem najbardziej ogarnięty, ale z maglownicą nie mam za dużego doświadczenia (czyt. żadnego). Liczyłem że może tutaj coś wyszperam. Chyba bede musiał odpuścić to auto, może coś konkretnego się pojawi jeszcze, szukam od czerwca to poczekam jeszcze trochę, potrenuje cierpliwośćPozdro.
Witam serdecznie. Jestem zainteresowanym kupnem AR 159 SW po 2009 roku silniki 1.9jtdm, 2.0jtdm lub 1.75tbi. Mój budżet to około 40-45k. Czy może ktoś oglądał już alfę z ogłoszenia na olx nr 6008686455 ? Autko wygląda bardzo fajnie. Przebieg coś niski ale też o to mi chodzi w dieselu. Na pierwszy rzut oka widzę tylko zaślepkę od haka holowniczego czarną, czyli chyba było holowane. Byłbym bardzo wdzięczny za każdy komentarz z góry dzięki!
witam, czy jest ktoś ze świętokrzyskiego i widział może ten samochód?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yE6Q3.html
Panowie, ile trzeba dać za JTS (chętniej 2.2) w uczciwym stanie? Benzyniak bardziej odpowiada moim potrzebom. Oglądałem kilka jtd a te poniżej 25k są mniejsze lub większe ulepy. Cena jts jest sporo niższa i jestem ciekawy czy w ogóle warto tłuc się 100+ km do auta poniżej 20k, bo oczywiście nic w pobliżu nie ma (nic, co byłoby podobne do samochodu w dobrym stanie)
Ostatnio edytowane przez Invincible ; 12-11-2016 o 16:29
Witam! Myślę nad zakupem alfy 159 w sedanie, lecz moja wiedza na temat samochodów jest mała tyle co z forum wyczytam. Czy mógłby ktoś polecić jakiś sprzedawców co sprowadzają w miarę zadbane samochody? Może ktoś oglądał tą Alfę? Nr. aukcji na allegro 6592027944
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Mam do sprzedania 3.2 jts 2007 rok pierwszy wlasciciel w polsce wymieniony rozrzad wymienione pompy smarowania swierzy olej filtry itp przebieg 150 tys. Wiecej info na.priv.