Jak mam jtd 1.9 115 2004 rok to mogę zaślepić bez wyłączania komputerem?
Jak mam jtd 1.9 115 2004 rok to mogę zaślepić bez wyłączania komputerem?
tak.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A ja znalazłem płytkę aluminiową 5mm....i niech spróbują ją uszkodzić spaliny.....![]()
taka blaszka będzie dobra do 147? http://allegro.pl/503-zaslepka-egr-j...721823737.html czy macie jakaś inna alternatywę?
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Witam
Mam pytanie bo zakupiłem uszczelkę pod egr
do AR 159 16v jtdm DPF i mam zamiar ją założyć tylko nie wiem jak zareaguje komputer czy nie wywali jakiś błędów?
Założysz zobaczysz, niewiele roboty , na forum ciężkow tym temacie o jednoznaczną opinię....bardziej bym się sugerował ,,który,, CF...im dalej czyli nowszy tym gorzej...ja mam na szczęście cf2 ,zaślepiłem i jak kto napisze że od samego dołu d....urywa to między bajki włożę...ale na pewno świerze powietrze Ali nie zaszkodzi....
Nie bedzie błędu na kompie bo masz z dziurki.powinno byc lepiej ale i tak całościowe zaslepienie i komputerowe odłączenie daje leprze efekty. Ale ja tez mam z dziurkamina próbę i jest oki
Wyslano z Noki 3110![]()