i tu prezes racja ...albo zabawa albo picie ...czeba umiaru do wszystkiego ...a poatym co u ciebie i na kulik byś sie pisał umnie
i tu prezes racja ...albo zabawa albo picie ...czeba umiaru do wszystkiego ...a poatym co u ciebie i na kulik byś sie pisał umnie
dam ci narty ...troche połamane ...ale jako prezes dasz rade
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
a pozatym my ogniska popilnujemy a nasze kobiety bendą szaleć
nie przesadzaj ze pol tematow to picie.... wiecej bylo o Mistrzu Vettelu...po za tym umiar w piciu zawsze jest a i czasem jest u czlowieka taka ochota na wypicie sobie w towarzystwie (a nie tylko samemu hehe
) i juz nie robcie z siebie takich aniolkow abstynentow.... prepetum mobile nie jestesmy zeby funkcjionowac trzeba zalac czasem paliwo...
no ale widze ze z Wami mi sie nie uda no coz trzeba bedzie sobie radzic bez was![]()
karol ale nie na forum , andzrzej czekam na date moge zabrac reszte ferajny![]()
mam nadzieje że wszyscy sie stawicie ...wienc czekamy tylko na pogode i śnieg ...a reszta już jest nagrana
kulig fajna rzecz ale nie na trzeźwo![]()
chcialem cos napisac ale za chwile cenzura by wyskoczyla i fala krytyki w moim kierunku...Powiem tyle ze moglibysmy z Michem sie zrozumiec ... tak mi sie wydaje...
Na zimowy zlot, kulig fajna sprawa jestem za![]()
to czekamy na pogode...i pozdrawiam wszystkich znajomych