Pozdrowienia dla kierowcy AR 159 na TK... z ramkami forum z przodu z tyłu zwykłe widzianej na ul. Wrzosowej przy ogródkach działkowych. Przejeżdżałeś jak stałem na pasie postoju przy działkach przed dojazdem do świateł.
Pozdrowienia dla kierowcy AR 159 na TK... z ramkami forum z przodu z tyłu zwykłe widzianej na ul. Wrzosowej przy ogródkach działkowych. Przejeżdżałeś jak stałem na pasie postoju przy działkach przed dojazdem do świateł.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
pod galerią Galardia w TST srebrna 159 1,9 JTDm w sedanie z klubowymi ramkami![]()
Pozdrowienia dla czarnej 147 na klubowych ramkach na statoilu w Skarżysku![]()
Pozdrowienia dla kierowcy GT na ramkach forum widzianej w piątek zaparkowanej na ul. Paderewskiego![]()
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej AR 156 sedan, droga Jędrzejów-Staszów, kolega odbił w Kijach na Pińczów lub Kielce.
Jechałem za Toba białym Fiatem Fiorino
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 sportwagon na ramkach widzianej na ul Grunwaldzkiej na wysokości szpitala około goziny 18.30![]()
I ja Cię Kaarolu pozdrawiam
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Pozdrowienia dla kierowcy białej 159 sedan, dziś rano w Kostomłotach na światłach-nie zdążyłem odmachać.
Pozdro dla kierownika czarnej 156 z jedną forumową ramką widzianego na parkingu Politechniki bod budynkiem C
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"