a ma ktos z Was paragon fakture?? z cena za ile wasza alfa wyjechala z salonu np.jako nowa?? jestem ciekaw ile np.kosztowala 156 w 1998 albo 166
a ma ktos z Was paragon fakture?? z cena za ile wasza alfa wyjechala z salonu np.jako nowa?? jestem ciekaw ile np.kosztowala 156 w 1998 albo 166
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Jestem drugim właścicielem w PL; Bellę dostałem od teściów, a teść sprowadził ją sobie z Włoch![]()
moja bella jest z wloch ( z Perugii dokladnie) a znalazlem ja, o dziwo, w komisieJakis gosc sciagnal ja dla siebie z Italii i po pol roku sprzedal.
Today we are living our future memories..
Moja oryginalnie z Hamburga, kupiona przez dość ładną panią od marketinguA ja wziąłem ją od LT w Łodzi.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Kupiłem samochód od faceta z tego samego miasta, gdzie mieszkam. On z kolei auto miał sprowadzone z Włoch przez Niemcy, tak jest w papierach. Więc jestem drugim właścicielem w Polsce. Książka serwisowa jest nawetPrzebieg autentyczny ok 152777km na dziś. Kupiłem ją 21 lipca z przebiegiem 143tys.
Zrobiłem w niej od razu rozrząd, olej, prawe przednie łożysko i tyle. I jeżdżę nią codziennie po 60-100km.
Kraków, salon Viamotu;
była Alfa GT Q2 1,9 JTD 170 KM
nigdy nie miałem niemieckiego samochodu - i nie żałuję...
a moją przywiozłem z włoch... i tu kończy się bajka,jest poobijana, ze śladami bejsbola na tylnej klapie, sznitami o kluczy na drzwiach i wspomnianej klapie, wykrzywioną grymasem belką przednią, a właśnie panewka zdecydowała że silnik pójdzie wek... ale przejdziemy przez to wszystko razem i będziemy jeszcze razem śmigać![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Moja 147 pochodzi z Belgii. A w PL kupiłam ją od chłopaka, ktory zamierzał zmienić samochód i kupić sobie lexusa. ZdrajcaAle tym lepiej dla mnie - nie mogłam jej tak zostawić, zbyt piękna była
![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Ja swoja 166 kupiłem od kolegi Masterhard z Naszego forum. Sam jestem ciekawy ile w 1998 roku kosztowała moja Alfka, ma ktoś może cenniki z tamtych lat przypadkiem?
Moja 3.0V6 Full opcja, brak tylko xenonów to pewnie grubo ponad 100 tys zł...
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz