pytanie kto zje te 15 kilo kiełbasy :d Śmialiśmy się już z Wojtkiem że będziemy na lewo widzom pod ladą sprzedawać i zrobimy konkurencje organizatorom![]()
pytanie kto zje te 15 kilo kiełbasy :d Śmialiśmy się już z Wojtkiem że będziemy na lewo widzom pod ladą sprzedawać i zrobimy konkurencje organizatorom![]()
~ taka była piękna ! :C
Mam nadzieję, że się wypadało już przynajmniej za pół dnia![]()
No i jak to się mówi... sytuacja lubi się powtarzać
Pogoda nie dopisała![]()
Slavol'a "przydział" kiełbasy będzie mi się śnił dziś w nocy (wszystko dlatego że Lenix się nią odpowiednio nie zaopiekował i bałem się że poleci gdzieś z siedzenia na dohamowaniu)
Zmokłem porządnie dwa razy i zachorowałemAle nie na grypę
kolejna infekcja virusem Alfa - wina Slavol'a
Tak czy inaczej dzięki Sławek za przejażdżkę
![]()
Wielkie dzięki dla załogi wave.pl - wiecie za co
Ogólnie to chciałbym podziękować wszystkim za miło spędzony czas![]()
Zapomniałeś o sosieRównież dzięki :d co do virusa potwierdzam, w choi zakaźne. Próbuje skręcić jakiś film, coś wieczorem powinno już być
Reasumując na szybko, było 13 aut i 3 motocykle 'od nas', co prawda szybko się zwinęliśmy z powodu pogody więc możliwe że jeszcze ktoś przyjechał ale nas już niestety nie było, impreza przeniosła się do Szczecinka zaliczając po drodze mały fail pogodowy, zjedliśmy pizze, pogadaliśmy, później kawka i ciasto u Kaliszczaka i tak do 19nastej[?] zleciało, super ludzie super atmosferadzięki jeszcze raz
Co do materiałów
Z filmikiem może być problem bo przez tą pogodę za dużo materiału nie mamy, będę kombinował a tym czasem na potwierdzenie kilka fotek już PO wilczych laskach w mniejszej ekipie ponieważ kilku z nas musiało uciec szybciej
![]()
Ostatnio edytowane przez Lenix ; 11-05-2014 o 20:16
A ja bardzo dziękuję za gościnę i miłe przyjęcie mimo skrajnie odmiennej marki
Bardzo sympatycznie się rozmawiało ze wszystkimi w Szczecinku, a Wam Marzena i Sławek dziękuję za wspólną podróż z Piły
Raz jeszcze dzięki i mam nadzieję, że do zobaczenia
Hubert
Alfiści są z reguły tolerancyjni
Najważniejsze że nie przyjechałeś tym co 2/3 towarzystwa...
PS. Mogłeś zrobić mały retusz w Photo Shopie i zastąpić tego żółtego paździeża jakimś drzewkiemnp. jabłonką
Pozdro![]()
Ostatnio edytowane przez malin2k5 ; 11-05-2014 o 20:36
Ten paździerz jest na filmiku ale bardzo sprytnie go usunąłem![]()