No może jestem jakiś dziwny ale jeśli to auto bezwypadkowe to odlicz od całości cło 10% akcyza 18,6% transport, zarobek sprzedającego koszt rozrządu koszt dojazdu to zobacz jakie auto kupisz w tych pieniądzach. Ja w okazje nie wierze.
No może jestem jakiś dziwny ale jeśli to auto bezwypadkowe to odlicz od całości cło 10% akcyza 18,6% transport, zarobek sprzedającego koszt rozrządu koszt dojazdu to zobacz jakie auto kupisz w tych pieniądzach. Ja w okazje nie wierze.
ja wierze w okazje jesli od prywatnej osoby było by to gt i zarejestrowane),ale to tez nic pewnego
)
Jak dla mnie ok kupić auto po naprawie ale to się po prostu nie dodaje jeśli to auto było sprowadzone jako piękne bezwypadkowe z igła silnikiem
W dodatku prosto ze Szwajcarii , jeszcze gdyby ktoś nią jeździł i np przerósł go koszt serwisu to może![]()
Ostatnio edytowane przez Nestow ; 26-01-2015 o 20:18
To w jakiej cenie najlepiej szukać GT z tym silnikiem?budżet mam około 25tys ale myślałem o gazie więc coś koło 4 tys zejdzie...dla mnie też podejrzanie tanio jest wystawiona. Coś musiało być na rzeczy ...
Ja miałem podobnie jak Ty ale wyleczylem się z tego pomysłu![]()
wiadomo jak to u Nas robią handlarze. Kupują bite auta i klepią byle jak, wkładają najtańsze części i ogólnie partaczą wszystko czego się dotykają. Sam kupiłem swoją 166 w komisie w kutnie i po czasie okaało się że była lekko klepnięta i w ogóle musiałem dużo w nią włożyć choć "nie wymagała wkładu finansowego" jak to każdy pisze...
Jak bym miał kupować GT to wzialbym diesla ktorego kupisz kilka tysiecy taniej, za te poeniadze pozbył się wad zrobił program może zmienił sprzęgło i miał zabawkę na długo bez problemowo. Jasne ze to nie busso ale chyba ekonomiczniej by to wyszlo. A ze diesla już mam to przy nim zostanę na jakiś czas i wytrzymam bez brzmienia v6ale nie jestem żadna wyrocznia, poprostu kilka ostatnich nocy mocno zastanawialem się nad GT z superalfy albo od erniego, obie V6
![]()
i co juz v6 przeszło???
jtd nawet na 200 koni podkrecisz
Tak przeszło, sprawdzilem koszta serwisu![]()
acha))dlatego kupiłem jtd bo nawet gaz by mnie zjadł tyle co kilometrów robie
)