Jak sie ma temat? jaki jest efekt koncowy ? jakies zdjecia ? Jestem zainteresowany tymi lampami ale dopiero w czerwcu wracam. Mam takie pytanie, jak taka lapme naprawic gdy sie cos przepali ?
Jak sie ma temat? jaki jest efekt koncowy ? jakies zdjecia ? Jestem zainteresowany tymi lampami ale dopiero w czerwcu wracam. Mam takie pytanie, jak taka lapme naprawic gdy sie cos przepali ?
Temat ucichł...
A szkoda...sam się napaliłemMam nadzieje ,że produkcja ruszy i będzie można kupić w niedługim czasie
![]()
cierpliwosci)temat tu ucichł ale działania są
)
Cierpliwość ma się ku końcowi, kiedy przez pajączki w tylnych lampach mojej belli zaczyna przedzierać się woda przy myciu... Dlatego też mam nadzieję na jak najszybsze ukończenie projektu![]()
Tez bym chcial zlozyc zamowienie, ale chcial bym wiedziec co zamawiam. neonki na lato musza byci tez kwestia ewentualnej naprawy w wypadku jakies awarii, fajnie by bylo wiedziec cos na ten temat.
Hej.. Sorry za cisze w temacie .. Ale trochę ostatnio było na głowie.. Dodatkowo musiałem ostatnio zdejmować tylny zderzak ( więcej śrub to się chyba nie dało użyć) a dziś wymieniałem łożyska na tylnej osi.. I trochę lampy porobiłem.. Szczegóły na weekendzie a zaraz po profesjonalne zdjęcia lamp..
Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka
Ładne że hej....Też bym takie chciał...
![]()
A co z ewentualną awarią lampy? Jak i gdzieo wymieniac?
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Tylko w ASO