Interesuje mnie w cyferkach podany koszt , nie pisze czy ma byc tanio czy drogo bo nie o to tutaj chodzi chce miec porownanie do innych warsztatow. Mowimy tu o kwocie powyzej 500czy ponizej ?
Interesuje mnie w cyferkach podany koszt , nie pisze czy ma byc tanio czy drogo bo nie o to tutaj chodzi chce miec porownanie do innych warsztatow. Mowimy tu o kwocie powyzej 500czy ponizej ?
Szczerze mówiąc nie wiem - za przednie góra płaciłem 640 zł, ale przód to co innego, są droższe i więcej roboty. Wymiana 300 zł. Najlepiej zadzwonić, i spytać![]()
Ja robiłem ostatnio. Zabawy z tyłem to... 500 zł.
Naprawdę polecam - jak zostawiam u p. Kotowicza moją Alfę, to zawsze wiem, że wyjedzie zdrowsza i nic złego sie jej nie stanie. A sam fachowiec zawsze dobrze doradzi co, gdzie i gdzie najepiej kupić. Chyba najlepszy warsztat Alf w Poznaniu.
Ostatnio edytowane przez mario1942 ; 23-03-2012 o 09:53
Byłem w zeszłym tygodniu w ACM Mari-Car ustawić światła. Sądziłem, że sobie z tym poradzą. Pan diagnosta wyglądał, jakby Giuliettę pierwszy raz w życiu na oczy widział i ustawienie jednej żarówki zajęło mu ponad 20 minut. Jakim cudem oni mają ASO Alfy, to ja nie mam pojęcia. Sugeruję omijać szerokim łukiem.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Witam, od paru dni jestem posiadaczem alfy w selespeedzie, chce sie udac na wymiane oleju w skrzyni biegow. Chcialbym sie dowiedziec ile kosztuje cos takiego oraz czy kupujecie olej do wymiany sami? Do kogo w wlkp najlepiej oddac alfe z selespeedem? Pozdrawiam
A ma ktoś jakiegoś uczciwego mechanika od zawieszenia? Wymiana przednich wahaczy.
ciezko teraz o uczciwego mechanika, ja znalazlem u nas w miescie mechanika ktory jezdzi alfa
we wtorek oddaje mu autko w rece i zobaczymy co zdziala.
Jeżeli chodzi o uczciwość, to z pewnością Kotowicz. Wszystko ładnie wytłumaczył, pokazał stare części, wsiadł do auta i przejechaliśmy się z nim, także w 100% uczciwy.
Minusem jest to, że drogi :] i jeżeli coś przy okazji będzie musiał wymienić to też doliczy. Ale zrobić zrobi i to nie na odwal. Za wahacze górne przód dałem, o ile pamiętam, 640.
Witam, odświeżę.
Mianowicie znacie może kogoś, kto specjalizuje się w tłumikach? Potrzebuję kogoś kto mi zamontuje w 156 tłumik końcowy, może być trochę żłobienia. Im bliżej ronda rataje, tym lepiej![]()