Mimo, że mam JTD to fajny filmik, można się pośmiać.
Dla mnie najważniejsza jest jazda na długich odcinkach, a co za tym idzie ekonomika plus niezawodność.
Trochę mnie zawsze dziwiło,co można było wyczytać na forum że jadąc TS np na wakacje, trzeba brać bankę oleju i komplet części.
Ja w JTD nie boję się jechać w dalekie trasy.
Prawda jest taka, że ta wojna nigdy się nie zakończy. Ortodoksyjni Alfisti za nic nie kupią diesla. Ale przyszły takie czasy, że Porsche montuje już TDI, a w LeMans wygrywają auta z silnikiem wysokoprężnym. Wyscigowe bolidy i ropa to jest dopiero herezja.
Trzeba to zaakceptować.
Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 15-11-2009 o 19:40
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Ale o to się cały czas rozbija, jeżeli chodzi o Alfę i ten artykuł. Najpierw jest przyjemność, przyjemność, przyjemność a potem ekonomia. I pierwszych trzech nie da ci diesel
Moj kumpel do roboty nosi bulki z pasztetem ,a ja z pasztetem i pomidorem i moje lepiej smakuje hmm ,a moze mu lepiej smakuje z samym pasztetem hmm
Kazdy jezdzi tym co lubi ja od tygodnia jestem posiadaczem JTD i tez mi sie super tym jezdzi , a jak sie uda to za niedlugo bedzie GTV 3.0 V6. Po to jest duza gama silnikow , aby kazdy wybral cos dla siebie. A ja jestem bardzo zadowolony z dynamiki najslabszego JTD jestem pewien , ze taki 1.6 ts na przyspieszenie nie ma z nim szans ,a ma tylko 105 konikowale co tu dyskutowac kazdy jezdzi tym co lubi.
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla