Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567891011121314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 169

Temat: orszak weselny pomożecie ? pomozemy :)

Użytkownik Ogier Avatar czisi
    Mieszka w
    Czeladź
    Auto
    Alfa Romeo 156sw

Domyślnie

Orszak pierwsza klasa , młodzi wyglądali super .Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia . Dzięki że mogłem w tym uczestniczyć (i oczywiście dzięki za flaszeczkę)

ps. Dzięki Marcin.sc za doprowadzenie mnie na miejsce (nigdy bym tam sam nie trafił)

Użytkownik Alfa i Omega Avatar paweldante
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.2 JTS

Domyślnie

Świetnie było Panowie i Panie Trzeba zorganizować jakiegoś spota z grillem itp Miło było poznać takich fajnych ludzi No ale w końcu nie byle kto jeździ taką cudowną marką jak Alfa Romeo hahaha 3majta się i nie puszczajta

Użytkownik Romeo Avatar premek
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    164 2.0 TB '93/ Spider (916) 2.0 TS '01

Domyślnie

Ech. Jechać nie mogłem, ale wychodziłem do sklepu 11.30, więc postanowiłem Was tam zdybać. Nic z tego, bo Alfa nie zapaliła. Zanim wróciłem po klucze od auta żony to było po wszystkim.
    Przynajmniej się dowiedziałem, że postawiona na wzniesieniu zapala tylko jak ma całkiem sporo paliwa

Użytkownik Alfa i Omega Avatar marcin.sc
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    156SW 1,9JTD '02r :-( jest: Opel Antara '09 2.0CDTI+virus

Domyślnie

no cóż, piękna Pani Młoda, przystojniacha Pan Młody, orszak pierwsza klasa - po prostu super... pozostaje dodać:

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

czisi, nie ma sprawy, następnym razem Ty poprowadzisz mnie
    kobe83, dzięki za foty, czekamy na następne, bo jeszcze paru paparazzi było...a może jakiś filmik?

faktem jest, że "pare" kilometrów dziś zrobiliśmy, ale że przez Paryż?? wieża Eiffla??

pozdrawiam.
    Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!

"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Również składam młodej parze jak najlepsze życzenia, oraz w niedalekiej przyszłości wielu małych pasjonatów marki AR
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

Marshall myślę że z orszaku jesteś zadowolony my dziękujemy że mogliśmy chociaż trochę potowarzyszyć Wam w tym jakże ważnym dniu Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia no i dziękuję za "paliwo" oczywiście w przyszlości liczę na rewanż
    ps. ja osobiście czekam na zdjęcie zrobione pod kościołem miałam miejsce honorowe
    [QUOTE=kobe83;382181]A ode mnie kilka fotek ze spotkania
    http://picasaweb.google.pl/Damian.Wojtowicz/SlubMarshallA# [/QUOTE]
    no no zdjęcie nr 16 rewelacja!!

ja jeszcze pozdrawiam Piotrasa tyle śmiechu to już dawno nie było
    Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 05-09-2010 o 10:14
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

monique
    Gość

Domyślnie

Wczoraj w Gliwicach wielkie zbiegowisko. To Sonia i Marhall mieli weselisko. Sonia mężatką została i swemu Marshallowi będzie gotowała. Codziennie ciepły obiad mu postawi i niedługo Marshall mocno się poprawi. Regularnie teraz spać pójdzie on także, przy tym inne rzeczy dostanie, a jakże! Oboje są młodzi więc ciepło im wszędzie, gdy się spać położą, gorąco im będzie. Żeby zawsze ciepła dobra była miara, oto się nasz Marshall napewno postara. Bo to krew nie woda w naszym Marshallu płynie więc i jego ród nigdy nie zaginie. Teściowie nie z filmu ani też ze zdjęcia więc i kilka wnuków będą chcieć od zięcia. A nasz Marshall blednie ze strachu: „Mój Boże”…strachu to Ty nie miej, Sonia Ci pomoże. Dziadek będzie dumny, teść to przecież szczery, gdy pod rękę pójdzie z wnuczką na spacery. Też dla babci wnuczek musi być, a jakże! Dla Was w domu trzecie nie zawadzi także. Dzisiaj to dla Polski dzieci dużo warte, a więc dla Ojczyzny będzie tamto czwarte. Piąte dla rezerwy, a szóste z miłości. Siódme dużo w życiu przyniesie radości. Siedem pociech miejcie i dużo miłości, niech Wam życie płynie zupełnie bez troski. Niechaj zawsze zgoda u Was w domu bawi, to też Wam napewno Bóg pobłogosławi.

Wszystkiego naj...na nowej drodze życia życzą Monika i Piotrek
    Ostatnio edytowane przez monique ; 05-09-2010 o 10:22

Użytkownik Romeo Avatar Piotras
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

Marshallku kochany heee (chyba rozwoda nie bedzie:>) hee Ty wiesz ze musisz zorganizować drugie mini wesele dla alkoholików tffuuu alfoholikow dokladnie tak jak moja Kobitka wyzej napisala najszczersze zyczenia co do totka to tak jak juz mowielm reklamacji nie przyjmujemy hee

ps.aniucha mnie to szczenka do tera boli od tego smiechu . rowniez pozdrawiam

No to kiedy grillujemy>

wiecej fotek i pokażcie filma
    Ostatnio edytowane przez Piotras ; 05-09-2010 o 10:41

Barney_Chorzow
    Gość

Domyślnie

Eno eno orszak pierwsza klasa! Śmiechu co nie miara ale i tak najlepsze było blokowanie ruchu, bo "ALFY JADĄ!!!" Marshall wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Apropos gryla-kiedy i gdzie? Trza by było dość szybko bo zima idzie

Użytkownik Romeo Avatar Piotras
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

zima nie jest nam zla przy takiej ekipie Marshall pewnie spii hee