właśnie, tam jak z frekwencją?
właśnie, tam jak z frekwencją?
ej co jest?!
są w naszych miastach jacyś prawdziwi alfaholicy czy nie?
serio już lepiej było w tych Piekarach.
Jedni na wakacjach...inni pracują...część się pewnie uczy do sesji poprawkowej...a jeszcze inni czekają pewnie na propozycję ;]
ja też mam sesję poprawkową i jeszcze się nie uczę, mam nadzieję, że nie będę żałował, na razie mi się po prostu nie chce.
a co tylko by każdy czekał, a wyjście z własną inicjatywą?
zresztą nawet odzewu na moją inicjatywę nie widziałem za bardzo. marnie to wygląda.
ale cóż trzeba od czegoś zacząć. ja jestem do dyspozycji.
weźmy się w garść, chyba, ze nas tak mało w naszym regionie?
a może jakieś spotkanie w barze przy meczyku?
albo może regularne spotkania grając w nóżkę?
są tu jacyś miłośnicy piłki nożnej?
czekam na odzewy.
i propozycje.
witam. . z tym meczykiem swietny pomysl ja sie pisze odrazu,.. cos ciezko mamy sie zebrac no ale moze wkoncu przelamie sie pare osob. co do miejsca moze 3 stawy lub zamek w bedzinie jest tego troche aquapark d.g..... dalej dalej dziewczyny mobilizujemy sily... co do pileczki 3 osoby jada ze mna..
Witam.
Co do meczyku to ja się piszeBrakujących ludzi też by się dozbierało (oby nie trzeba było ). Wybierze się jakiegoś orlika (najlepiej gra się tam w 10-12 osób). Co do reularnych spotkań to Bocian w zeszłym tygodniu jedno bardzo fajne zorganizował - mogło to być spotkanie inauguracyjne...
PS: ludzi najłatwiej ściągnąć na jakieś gokarty, paintball itd. Z tego co słyszałem to w będzinie można fajnie postrzelać... co wy na to ?
Wiecie, że ja jestem za.
no to git juz pare ludzi mamy. proponuje wiec meczyk a nastepnym razem to szczelanie w bedzinie i mozna skoczyc pod zamek... ok teraz konkrety co gdzie kiedy proponuje 10/9 meczyk inauguracyjny nasze spodkaniaboisk jest duzo wiec niech kazdy da swoja propozycje i wybierzemy ta ostateczna
tak zeby fury byly widoczne polecam azotanie w jawo swietne boisko do haluweczki ale trzeba uzgodnic z wlascicielem termin lub alternatywnie boisko przy ul. tetmajera os bory lub przy szkole nr 16 ul 3 maja. tojak dziewczyny GRAMY?? oczywiscie zeby nie bylo bez emocji kazdy zawodnik bierze ze soba dwa browary dzielimy sie na dwie druzyny i wygrana pije 3 a przegrana 1
oczywiscie albo w domu albo wraca autobusikiem
chyba ze ma kierowce. no i oczywiscie konkursy zutow karnych i kto kopnie wyzej
to jak??
a jak zmierzysz wysokość kopnięcia ?
Hej, sorki ze tak nie na temat,dopiero się zarejestrowałem i mam pytanie, czy wybiera sie ktoś z was na Summer Cars Party 24 września na Muchowiec ??
oczywiście tez mam Alfe i dlatego sie zarejestrowalem![]()
Ostatnio edytowane przez ConSpir ; 28-08-2011 o 10:57