Ech... żałuję że nie pojechałem, ale nie mogłem - zdrowie Belli ważniejsze niestety :x
A była może na spocie ciemnozielona 166? Widziałem dziś taką - stała w Sz-nie na światłach za srebrną 156. Myślałem że to może ludzie od nas jadą...
Ech... żałuję że nie pojechałem, ale nie mogłem - zdrowie Belli ważniejsze niestety :x
A była może na spocie ciemnozielona 166? Widziałem dziś taką - stała w Sz-nie na światłach za srebrną 156. Myślałem że to może ludzie od nas jadą...
no to ja trzeci
bardzo sympatyczna atmosfera :mrgreen:
pozdro
psik
Krótki filmik (jakość: telefon)
http://www.youtube.com/watch?v=7o-09GYAoZ4
Sympatycznie Sympatyczniepozdrowka dla tych z ktorymi sie nie pozegnalem ale musialem troszke szybciej spadac
Ogolem calkiem symaptyczniepozatym ze lekko przeciekalem po drodze
P
(pogoda rewelka : D )
Atmosferka była bardzo sympatyczna, mimo niesprzyjającej aury...
![]()
BOMBA pozdrowienia dla wszystkich
Bylo super , pomimo brzydkiej pogody, pozniej deszcz sie nawet przestraszyl !!Atmosfera bardzo sympatyczna, milo bylo was poznac i oby wiecej takich spotkan !! Dzieki Przemek za przejazdzke (dotrzymanie slowa)!! i reszcie z ktorymi mialem miejsce jechac na miejscu pasazera
fajny !! szkoda ze nie bylo kamerNapisał Przemek K
Pozdrawiam wszystkich !!
Super zdjecia !!
Silver156 --->
Dzieki Przemek za przejazdzke (dotrzymanie slowa)!!
Cała przyjemność po mojej stronie !
Spotkanie pierwsza klasa ! Czekam na następne !![]()
no i ogladajac filmik az zal sciska 4 litery....ale coz sila wyzsza nie pozwolila....
ale mowie Wam....nastepny zlot jaki bedzie...kiedykolwiek(oby jak najszybciej :cry: :cry: )...bede na 1000000000000000000000%
tak mi też.... tylko że życie czasami zaskakuje, tak jak mnei tym razem i nauczka że niczego eni można być pewnym jednak obiecuje ze na następny spot zrobie wszystko żeby przyjechać ...