200
220
250
300
350
400
A ja zapodam taką luźną propozycje: Ślesin ( Wielkopolska ) typowa miejscowość turystyczna nad jeziorami z mnustwem ośrodków, w związku z tym iż prawie dla każdego wykonuje usługi mógł bym załatwić jakiś rabacik na nocleg, 14km od Ślesina w Kazimierzu Biskupim jest aeroklób z własnym lotniskiem. Odbywają sie tu zloty głownie Opla i Renault. Kiedyś był też zlot Daevoo ( była nexia 2.8 VR6i VW.
Ślesin - miasteczko około 6000mieszkańców, jedna z najbogatszych gmin w Polsce, położona 8km od Lichenia ( Bazylika ).
Myślę, że zlot w takiej sytuacji był by tańszy niż we Wrocławiu czy Radomiu, ale nie ma maty poślizgowej ( wiadomo lotnisko ).
Oczywiście w tym roku też możecie liczyć na mój sponsoring Tak swoją drogą w tym roku, jak będzie ok to może uda mi się nawet nową całkiem wysokiej klasy pralkę zorganizować albo taką porelkę lakieru jak była we Wrocku ale to tylko regionalnie już.
---------- Post dodany o godzinie 18:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:45 ----------
Też jestem za 125pNawet będe miał swojego bo planuje na złombol się wybrać;P
Ostatnio edytowane przez Xofer ; 18-01-2011 o 18:19
Białystok się zaczyna już mobilizować na zlocik więc może będzie nas więcej niż rok temu nie będę pisał ile osób ale na razie wygląda to bardzo optymistycznie
Wrocek za dalekoto jest 350-400 zl na paliwo w jedna strone.
We Wrocławiu napewno nie będzie.
Planowane lokalizacje to Warszawa lub Toruń.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
tak, wyscigi konfesjonalow 4wd![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
To przyjedziesz po mnie i wrócisz do Wa-wy... Wtedy trochę się przejedziesz
---------- Post dodany o godzinie 13:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:43 ----------
* ... Q4 - to zlot Alfy !
W takim razie jako dodatkową opcję proponuję odwiedzenie GORĄCYCH ŹRÓDEŁ![]()
![]()
![]()