jesli ktos ma chęć zamontować Tom Toma, to odsprzedam swojego niedrogo + za maskownicę ze schowkiem.
Mam Alfę od 2 miesięcy i raz uzylem tom toma, tylko go odpinam stale, żeby mi szyby nikt nie wybiłchoć obsługa mp3 z dotykowym tom tomem wygodna.
jesli ktos ma chęć zamontować Tom Toma, to odsprzedam swojego niedrogo + za maskownicę ze schowkiem.
Mam Alfę od 2 miesięcy i raz uzylem tom toma, tylko go odpinam stale, żeby mi szyby nikt nie wybiłchoć obsługa mp3 z dotykowym tom tomem wygodna.
Cześć, to jak rozumiem wpinany Tomtom w uchwyt na desce?
Jaka wersja, czy to jest może Blue &me Tomtom 2 live. Ja mam centralkę drugiej generacji a pierwszą wersję Tomtoma i nie chcą mi się sparować.
Więc jeśli Twoja wersja jest nowsza i byłaby przystępna cenowo może byśmy się dogadali.
Pozdrawiam
Po wpisaniu " SUMMER2019 " dostaje się rabat 30 % na nowe mapy. Ja sobie kupiłem na cały rok. Za całą Europę 192 zł. 4 aktualizacje. Może kogoś to zainteresuje.
Gdzieś, kiedyś widziałem, że ktoś zmieścił link do takiego uchwytu na telefon który pasuje do gniazda tomtom w desce rozdzielczej. Kojarzy ktoś temat?
na ebayu da się znaleźć uchwyt na telefon który wchodzi w ten uchwyt, ale z tego co widzę to może naciskać w niektórych telefonach przyciski boczne